AUR cere guvernelor de la Bucureşti şi Chişinău să iniţieze consultări în vederea reunificării statului şi a naţiunii române

V.G.
Politică / 2 decembrie 2022

AUR cere guvernelor de la Bucureşti şi Chişinău să iniţieze consultări în vederea reunificării statului şi a naţiunii române

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită guvernelor de la Bucureşti şi Chişinău iniţierea imediată de consultări bilaterale, precum şi cu partenerii politici europeni şi euro-atlantici, pentru stabilirea etapelor şi măsurilor concrete în vederea reunificării statului şi a naţiunii române, transmite formaţiunea, potrivit News.ro.

Congresul naţional al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat astăzi, în unanimitate, rezoluţia intitulată "Marea Unire din nou".

"Suntem în Cetatea Marii Uniri, într-un moment de sărbătoare şi, de aceea, Biroul Naţional de Conducere a hotărât să propunem Congresului o rezoluţie, care se vrea una a desăvârşirii Unirii. Reîntregirea naţională este proiectul nostru de ţară", a declarat Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR.

"Noi am avut curajul de a ne transforma într-o avangardă a mişcării de renaştere naţională românească, dar încă mai avem de crescut. Noi trebuie să fim apostolii acestui neam, apostolii răsăritului luminat de cel de Sus, Hristos, iar pentru asta trebuie să ne nevoim mai mult, să răbdăm mai mult, să muşcăm din noi atunci când poate că revolta ne umple, când poate lucrurile nu sunt atât de bine înţelese de fiecare. AUR este oastea care poate să învie din nou neamul românesc", a adăugat el.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. AUR e singurul partid patriot romanesc, restul partidelor vechi sau invechite (inclusiv usr(i) ) servesc doar intereselor stapanilor lor externi.

    Unirea cu Basarabia e o obligatie a generatiei de astazi si trebuie sa fie un proiect de tara al Romaniei. E o perioada buna intrucat rusia e slabita si problema transnistreana poate fi rezolvata mai rapid.  

    1. Romania e un stat esuat (cum bine a diagnosticat Iohanis) si nu are capacitatea administrativa si economica de a integra noi teritorii, trebuie sa fie foarte multumita ca nu a avut soarta Yugoslaviei.

    Demagogie curata. Cum sa te unesti cu o tara care e langa razboi si care are si probleme teritoriale urate interne (vezi transnistria) si care are si o populatie care la referendum s-ar putea sa nu prea vrea sa se uneasca.

    Aia de la NATO nici nu vor accepta o extindere cand sunt probleme teritoriale. 

    Deci, totul e delir verbal. Moldovenii oricum primesc buletine de Romania si pot veni aici (dar mai ales ajung in UE). 

    Unirea ar fi si un dezastru economic pentru Romania, daca nu primim ajutor de reconstructie. Cum v-ar place o taxa de reunificare ca in Germania vre-o 30 de ani de acum incolo? 

    1. Sunt lucruri în viață care trebuie făcute, nu discutate ! "Republica" Moldova este un stat artificial, creat de Stalin, complet neviabil acum în situații de criza și populat de politruci care vor "independența" (inclusiv Maia Sandu) doar pt a pastori rețele mafiote anti-romanesti.

      Cu buletinul putem absorbi toată populația Moldovei. In rest, pamant avem destul.

      De fapt, unirea asta e pentru pământ sau pentru oameni? 

    unirea este o bomboana otravita oferita de cei care vor sa distruga Romania , ar fi o lovitura fatala din care nu vom iesi decat rau cu destramarea tarii . cei care vor doar capital de imagine ar trebui sa se gandeasca de doua ori , ca sintem cei mai saraci din Europa si ca de abia ne tinem noi pe picioare . in plus nici moldovenii nu vor ( sint cam 20 % cei pro ) .

    Daca schimbarea hotarelor e democratic,

    ce probleme mai avem cu rusii 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb