AUR: Creşterea taxelor şi impozitelor ruinează antreprenorii români!

D.R.
Politică / 10 august 2023

AUR: Creşterea taxelor şi impozitelor ruinează antreprenorii români!

Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat astăzi, la Parlament, dezbaterea cu tema: "Economia naţională în pericol - creşterea taxelor şi impozitelor ruinează antreprenorii români", informează un comunicat de presă al AUR, remis astăzi redacţiei.

La eveniment au participat reprezentanţii asociaţiilor patronale, oameni de afaceri şi organizaţii profesionale din România.

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere AUR, senatorul Claudiu Târziu, a declarat că AUR a atras atenţia asupra faptului că ordonanţa sărăciei, denumită şi a austerităţii, reprezintă "ultima lovitură pe care Guvernul o poate da economiei pentru a o băga definitiv în groapă", menţionează sursa citată. Liderul senatorilor AUR a declarat: "Facem eforturi pentru a bloca un astfel de document. Suntem un partid de opoziţie, aşa încât nu o putem face singuri, o putem face doar dacă avem o poziţie comună cu cei vizaţi, de micii şi mai marii contribuabili reali, cei care alcătuiesc an de an bugetul statului şi care fac posibilă funcţionarea statului. (...) Filosofia corectă a unei guvernări responsabile ar fi aceea prin care se mută sarcina fiscală de pe umerii micilor contribuabili pe cei ai marilor contribuabili, pentru că ei sunt şi marii beneficiari. De ce nu face asta guvernul? Pentru că nu are curaj, pentru că este şantajat, pentru că este obedient unor interese străine, din multe motive, dar nici unul legat de interesul naţional", conform sursei citate.

Deputatul AUR, Adrian Axinia a transmis "Avem o listă lungă cu multinaţionale cu cifre de afaceri mai mari de 100 milioane EURO şi profit zero în România. În timp ce IMM-urile se închid pe capete, la aşa-zişii mari contribuabili este dezmăţ total. (...) Cum este posibil ca Guvernul Ciolacu şi coaliţia de guvernare să suprataxeze micii antreprenori care sunt sărăciţi deja de pandemie, de inflaţia galopantă, de creditarea cu dobânzi mari, deşi avem soluţia cu marile sume lipsă de la buget transferate de aceşti coloşi economici în afara ţării", a punctat deputatul AUR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb