Autovit.ro simplifică achiziţia de maşini prin acces la finanţare oferită de Cetelem

G.U.
Companii / 7 aprilie 2022

 Liviu Purcărea, Director Vânzări si Dezvoltare Comercială BNP Paribas Personal Finance, Sucursala Bucureşti

Liviu Purcărea, Director Vânzări si Dezvoltare Comercială BNP Paribas Personal Finance, Sucursala Bucureşti

Autovit.ro vine în sprijinul utilizatorilor celei mai mari platforme online de anunţuri auto şi oferă posibilitatea accesării unui credit pentru achiziţionarea unei maşini noi sau second-hand în condiţii transparente, printr-un parteneriat cu Cetelem, potrivit unui comunicat de presă. Clienţii trebuie să aibă vârsta între 18 şi 70 de ani şi minimum trei luni vechime la locul de muncă. Creditul poate fi accesat şi de persoane fizice autorizate sau pensionari.

Prin acest parteneriat, Autovit.ro şi Cetelem facilitează accesul la credite de nevoi personale cu rate fixe pentru achiziţia de autoturisme, transformând cea mai mare platformă online de anunţuri auto într-un furnizor de soluţii financiare complete pentru achiziţia de maşini.

"In actualul context economic si geopolitic, oamenii au nevoie de stabilitate financiară, de predictibilitate, de ajutor specializat. Autovit.ro înseamnă mai mult decât o platformă de anunţuri auto, înseamnă un partener de încredere pentru utilizatorii noştri şi vrem să le punem la dispoziţie cât mai multe instrumente pentru a lua decizii corecte şi potrivite nevoilor lor. De aceea am şi oferit posibilitatea ca aceştia să verifice istoricul maşinii dorite direct pe site-ul nostru sau să acceseze un credit de nevoi personale cu rate fixe pentru achiziţia ei. Informaţia este putere şi chiar ne dorim ca utilizatorii Autovit.ro să cunoască toată, toată povestea maşinii lor şi cum să o obţină", a declarat Sorin Bălan - Head of Operations Autovit.ro & OLX Motors.

Potrivit sursei citate, avantajele unui credit auto Cetelem, accesat direct prin intermediul platformei Autovit.ro, presupune avans şi comision de analiză zero şi rate fixe pe durata creditării. Creditul este flexibil, adaptat bugetului, iar durata contractului este între 6 şi 60 luni, cu posibilitatea de închidere anticipată. Autoturismul se înmatriculează direct pe numele solicitantului creditului. Totodată, prin acest parteneriat, clienţii Autovit.ro pot accesa şi un card de credit care poate fi folosit pentru service auto sau pentru achiziţionarea de accesorii auto.

"Suntem încântaţi să punem la dispoziţia clienţilor o nouă posibilitate de finanţare a proiectelor personale prin produsele de creditare oferite de banca noastră. Prin intermediul colaborării cu Autovit.ro, cea mai mare platformă online de anunţuri auto din România, continuăm să facilităm accesul la o creditare transparentă, în rate fixe. Oferim clienţilor posibilitatea de a-şi realiza proiectele în mod responsabil, ajutându-i să-şi gestioneze eficient şi predictibil bugetul din prima şi până în ultima lună a creditului. În plus, produsele financiare pot fi accesate rapid, din confortul propriei locuinţe, telefonic sau online, fără a fi necesare deplasări ce consumă timp", a spus Liviu Purcărea, Director Vânzări si Dezvoltare Comercială BNP Paribas Personal Finance, Sucursala Bucureşti.

Autovit.ro a creat pentru utilizatori o pagină dedicată finanţării pe site. Aici, utilizatorii pot simula valoarea şi durata împrumutului şi pot completa un formular, urmând să fie contactaţi în aproximativ 24 de ore de un reprezentant Cetelem pentru consultanţă financiară personalizată.

Autovit.ro are un volum mare de oferte disponibile pe site, peste 35.000 de anunţuri active de autoturisme în fiecare lună, peste 3 milioane de vizitatori şi peste 1.000 de dealeri auto prezenţi pe platformă. BNP Paribas Personal Finance - Cetelem oferă asistenţă şi consiliere specializată, credite de nevoi personale pentru achiziţionarea de autoturisme, card de credit pentru service şi accesorii auto, analiză şi răspuns rapid pentru fiecare dosar depus.

Potrivit datelor băncii, caracteristicile clientului care achiziţionează o maşină prin credit de nevoi personale definesc un client matur, cu vârsta de 40 de ani, din mediul urban, de sex masculin, căsătorit, cu studii medii sau superioare, venituri peste medie, proprietar al propriei locuinţe sau stabilit într-o locuinţă multigeneraţională. Valoarea medie contractată de clienţi pentru un credit auto se ridică la aproximativ 8.000 euro.

Noul parteneriat cu Autovit.ro consolidează poziţia BNP Paribas Personal Finance - Cetelem în topul jucătorilor de pe piaţa creditelor de consum din România, adăugând valenţe noi prin diversificare şi potenţial.

Autovit.ro şi BNP Paribas Personal Finance încurajează deciziile financiare inteligente şi bine documentate şi pune la dispoziţie toate resursele necesare pentru alegeri informate, atunci când este vorba de cumpărarea unei maşini.

Conform comunicatului, în 2021, piaţa maşinilor second-hand din import a crescut, iar tranzacţiile cu maşini second-hand pe plan intern au avut cel mai bun an din istoria lor. Piaţa maşinilor second-hand din import a crescut de la 381.495 unităţi în 2020 la 395.759 unităţi în 2021 şi s-au înregistrat 20% mai multe reînmatriculări, versus anul anterior. Luna martie 2021 a marcat 63.998 de maşini reînmatriculate, fiind luna cu cele mai multe maşini înmatriculate din istoria României.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb