AVÂND ÎN VEDERE ATÂT CONDIŢIILE METEO CÂT ŞI CONTEXTUL COVID-19: Transelectrica anunţă că Sistemul Electroenergetic Naţional funcţionează în parametri normali

A.M.
Companii / 24 martie 2020

Transelectrica anunţă că Sistemul Electroenergetic Naţional funcţionează în parametri normali

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA anunţă că Sistemul Electroenergetic Naţional funcţionează în parametri normali, având în vedere atât condiţiile meteo dificile din ultimele zile, cât şi contextul epidemiologic COVID-19, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, personalul din Dispeceratul Energetic Naţional şi cele cinci Dispecerate Teritoriale, precum şi personalul care asigură funcţionarea reţelei electrice de transport lucrează în condiţii normale de operabilitate pentru menţinerea siguranţei în alimentare cu energie electrică. De asemenea, starea de sănătate a personalului Transelectrica este normală.

Cătălin Niţu, Director General Executiv, Preşedinte al Directoratului CNTEE Transelectrica SA, a declarat: "Reţeaua electrică de transport al energiei electrice are un rol esenţial în continuitatea alimentării cu energie electrică şi ne asumăm împreună responsabilitatea funcţionării normale a acesteia. O facem cu seriozitate şi implicare alături de profesioniştii Transelectrica din toată ţara. Avem câteva sute de angajaţi care prin profesionalismul şi prin responsabilitatea lor asigură zi de zi funcţionarea în condiţii de siguranţă şi continuitate a Sistemului Electroenergetic Naţional. Profesionişti mobilizaţi de un puternic simţ al datoriei care lucrează atât în Dispecerul Energetic Naţional, în Dispeceratele Energetice Teritoriale, în Centrele de Teleconducere şi Supraveghere Instalaţii, cât şi în Centrele de Exploatare şi în toate cele 81 de staţii. Cu toţii le suntem recunoscători pentru efortul lor comun şi facem tot posibilul să-i protejăm în faţa epidemiei. O mare parte a personalul Transelectrica, acolo unde activitatea permite, lucrează deja de la domiciliu, iar la nivelul Companiei se pune în aplicare şi se îmbunătăţeşte în permanenţă Planul de continuitate. În această perioadă de criză, fără precedent, Compania noastră depune toate eforturile pentru îndeplinirea misiunii sale de serviciu public".

Personalul Transelectrica este mobilizat în permanenţă în vederea asigurării funcţionării în condiţii de siguranţă a Sistemului Energetic Naţional, atât în ceea ce priveşte operarea sistemului cât şi întreţinerea reţelei de transport.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb