AVOCATUL GHEORGHE PIPEREA: "PNL îl vrea pe Cîţu în locul lui Zamfir, la şefia comisiei economice din Senat"

A.C
Politică / 31 ianuarie 2018

Daniel Cătălin Zamfir

Daniel Cătălin Zamfir

PNL vrea să îl schimbe pe senatorul liberal Daniel Cătălin Zamfir cu colegul său de partid Florin Cîţu la şefia Comisiei economice, a anunţat, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea.

Domnia sa a scris: "PNL încearcă să îi facă pe plac gubernatorului - vrea să schimbe şefia comisiei economice a Senatului cu un fost şef de trezorerie bancară, actual vice-gubernator wannabe, Florian Cîţu, susţine avocatul Gheorghe Piperea. Omul a fost cândva un fel de duşman de clasa al BNR, fiind implicat în ceea ce, abuziv şi mincinos, a fost intitulat "atacul asupra leului", dar a reuşit cumva să între în corul cântăreţilor guvernatorului, emitand pretenţii la un loc în CA al BNR. Cu aşa ceva, transparenţa şi legitimitatea acţiunilor BNR vor fi asigurate".

Reprezentanţii Grupului Clienţilor cu Credite în CHF (GCCC) au reacţionat rapid la anunţul lui Piperea, transmiţându-ne: "Domnul senator Daniel Zamfir este unul dintre puţinii politicieni români preocupaţi de soarta şi problemele debitorilor români, cei care, din cauza unei legislaţii precare şi a unei lipse reale de preocupare, de multe ori vecină cu complicitatea, a statului român, au căzut victimele înşelăciunii sistemului bancar. În fostul mandat de parlamentar, din postura de deputat, a iniţiat şi promovat cu succes legea dării în plata, a susţinut legea conversiei la cursul istoric pentru creditele în franci elveţieni, a avut numeroase intervenţii şi iniţiative pentru consolidarea cadrului legislativ din această zonă. Datorită activităţii şi insistenţei dansului, mii de familii au putut să se elibereze de jugul unor contracte abuzive şi toxice".

Reprezentanţii GCCC susţin: "De asemenea, în noul mandat de parlamentar, din postura de senator şi preşedinte al Comisiei Economice, domnul Zamfir susţine mai multe proiecte de lege menite să repare prejudicii şi situaţii dezechilibrate existente acum în zona financiar-bancară şi nu numai: retractul litigios, plafonarea dobânzilor la credite, ajustarea legislaţiei din domeniul leasingului auto, intervenţia pe subiectul redevenţelor la gaze, a formularului 600 etc".

De-a lungul timpului, dl Zamfir a fost în permanentă legătură cu oamenii vizaţi de aceste proiecte legislative, le-a ascultat problemele, a intervenit în ajutorul acestora, în pofida ostilităţii unui sistem bancar extrem de agresiv, mai declară aceştia.

Reprezentanţii CGGG adaugă: "Toate aceste fapte îl recomandă pe dl Zamfir, din perspectiva unei importante categorii de alegători, că fiind unul dintre cei mai activi parlamentari români şi, cu siguranţă, cel mai activ şi mai eficient parlamentar PNL.

Având în vedere aceste aspecte, suntem îndreptăţiţi să considerăm că acţiunile de sabotare a activităţii dlui Zamfir tocmai de către propriul partid reprezintă un act de rea-voinţă şi de susţinere a unor interese străine de interesele alegătorilor, chiar contrare.

Prin urmare, cerem conducerii partidului:

- să înceteze de urgenţă aceste acţiuni.

- să ofere sprijin politic dlui Zamfir pentru a duce la capăt proiectele de lege începute, cu atât mai mult cu cât acestea sunt semnate de mai mulţi membri PNL şi aprobate, iniţial, de conducerea partidului.

- să renunţe la intenţia de a-l înlocui de la conducerea Comisiei Economice, cu atât mai mult cu cât persoană vehiculată că înlocuitor a avut nenumărate luări de poziţie neargumentate, uneori contrare intereselor cetăţeanului de rând.

- stabilirea unei întâlniri cu reprezentanţii debitorilor, pentru a discuta în detaliu şi justifică aceste acţiuni pe care le considerăm dăunătoare intereselor noastre.

Grupul Clienţilor cu Credite în CHF este o mişcare civică înfiinţată pe o reţea de socializare la începutul anului 2015, după explozia cursului francului elveţian şi numără 22000 de membri".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. (...ar fi fost chiar culmea sa afle bursa o opinie care nu-l pune intr-o lumina ideala pe Catalin Zanfurt ;-) )

    Fostul ministru Silvian Ionescu zice ca---->>>>> Poate minte, poate nu... Adulatorii grizonelului iubitor de liqior ar fi bine sa afle ca senatorul REDISTRIBUIT FURA SI A FURAT CURENT. Cum o sa dormi, nelutzule? pe langa Lamo? :-) ----->>>> 

    "Daniel Zamfir, celebrul finantist PNL, este absolvent de Constructii Civile. 

    El stie sa apere dreptatea cifrelor, de pe vremea cand fura curent de la fostul IDEB pentru masinile de cusut ale infantilei creatoare de moda Oana Roman. 

    Care Oana Roman avea " casa de mode " in sediul PD sector 3 unde pana in 2000 Daniel era jupan, ca doar era finutul lui Petrica Roman. 

    Cand i-am demontat masinile de cusut care ocupau tot etajul sediului si i-am adus pe cei de la IDEB sa desfiinteze bypassul contorului, m-am trezit, ca de obicei, cu o găleata de lături ale presei in capul meu, că, ce, după câte a facut tati pentru țara asta, nu poate și ea sa aibe o firma in sediul partidului? Chiar o fi foc? 

    Cea mai vocala atunci, acum 17 ani, era madam Oana Stancu, actuala Oana Zamfir.

    Proștii se dă de gol singuri, că așa e ei." 

    1. Ai reapartut prostaqule? Dar cat de inventiv esti de aceasta data. O poveste cu Greuceanu nu ai? Hai sictir jegule!

    Pai normal ca il vrea pe Câțu ca de la o vreme sa dat si Câțu cu bancile si nu mai ridica gura la ele de când a ajuns senator pe spatele romanilor care l-au susținut tocmai pt ca părea ca ii va ajuta ,pai l-ați mai auzit voi pe Câțu sa ceara ceva de la Isarescu după ce a ajuns parlamentar !??! Bine-nțeles ca se vrea si el(Câțu )la BNR in curând si nenea Ludovic orban fiind prieten cu Isarescu la catarama ia promis si catului ca il va promulga la BNR când va fi cazul si uite așa jocurile se fac împotriva romanilor si prostii stau in casa si înghit cacaturile ăstora ! Pai dacă Dl Zamfir pleacă din PNL astia nici pragul de 5% nu il mai fac dar de ,ce te faci cu nenea orban ca a primit directiva de la Manole zis masonul sa il schimbe pe Dl Zamfir si nenea orban nu are Cohones sa zică ceva împotriva stăpânirii !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb