AXIGEN Mail Server se conectează la telefoanele mobile prin tehnologia Microsoft

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 martie 2009

Microsoft şi Gecad Technologies anunţă încheierea unui acord de licenţiere pentru utilizarea tehnologiei Microsoft Exchange ActiveSync, în vederea implementării acesteia în AXIGEN Mail Server. Acest acord permite serverului de email AXIGEN să sincronizeze direct mesajele de email şi alte date între echipamentele mobile ale utilizatorilor, datorită tehnologiei Exchange ActiveSync dezvoltată de Microsoft.

Prin protocolul Exchange ActiveSync implementat în AXIGEN Mail Server, un utilizator care deţine mai multe echipamente mobile precum organizatoare personale sau telefoane mobile echipate cu sistem de operare, cum ar fi Windows Mobile sau Symbian, poate accesa mesajele din inbox, acţiunile din calendar, contactele, listele de sarcini şi alte date din aplicaţia de email, de pe oricare dintre echipamente. Printre telefoanele mobile ce pot fi utilizate se numără Nokia, seriile E si N, Apple iPhone şi altele.

"Într-o perioadă economic dificilă, acest acord încheiat cu Microsoft este de un real beneficiu pentru business, permiţând AXIGEN să se diferenţieze de competitorii săi pe piaţa globală a soluţiilor de mesagerie electronică", spune Oana Bornaz, Chief Executive Officer la Gecad Technologies.

Prin semnarea acestui acord de utilizare a patentului pentru Microsoft Exchange ActiveSync, Gecad Technologies se alătură unui grup în creştere de companii doritoare să implementeze tehnologia Microsoft în serverele pe care le dezvoltă.

"Gecad Technologies ne-a abordat în urmă cu câteva luni în legătură cu acest subiect pentru că, la fel ca şi alte companii tehnologice din Europa, ştie că unul dintre modurile prin care putem contribui la creşterea industriei de software globale este licenţierea tehnologiilor patentate, spre beneficiul tuturor părţilor", spune David Kaefer, general manager pentru Intellectual Property Licensing la Microsoft.

"Consumatorii - şi companiile - vor să fie siguri că fluxurile de informaţii, comunicarea electronică, sunt sigure, de încredere şi accesibile pe cât mai multe echipamente mobile, de la PDA-uri la smartphone-uri. Microsoft vine în ajutorul dezvoltatorilor din întreaga lume care doresc să ofere clienţilor mobilitate, prin programul de licenţiere a tehnologiei Microsoft Exchange Active Sync", adaugă David Kaefer.

Înfiinţată în 2001, Gecad Technologies SA, membră a Grupului Gecad, este dezvoltatorul AXIGEN, soluţia de mesagerie electronică pentru profesionişti, care asigură un mediu global de comunicare eficient şi sigur pentru creşterea afacerilor furnizorilor de servicii şi companiilor de toate dimensiunile. În prezent, AXIGEN este reprezentat la nivel internaţional de peste 170 de parteneri din 80 de ţări şi asigură traficul de email pentru mai mult de 11000 de companii cu 6 milioane de utilizatori finali.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb