BĂLAI: "Experienţa mea cu comisiile de anchetă parlamentară faţă de TVR, tristă"

A.P.
Politică / 3 ianuarie 2021

"Experienţa mea cu comisiile de anchetă parlamentară faţă de TVR, tristă"

Preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, deputatul USR Iulian Bulai, afirmă că are o experienţă "tristă" în ceea ce priveşte comisia de anchetă parlamentară faţă de TVR, spunând că aceea constituită în 2019 după dezvăluirile legate de încasările colaboratorilor TVR nu a ţinut nicio şedinţă. "Chiar dacă o comisie de anchetă nu are nicio consecinţă juridică sau de procedură parlamentară faţă de cauza anchetată, sper că, dacă va mai fi votată şi constituită încă o comisie de anchetă TVR, să funcţioneze mai bine decât cea de acum 2 ani", afirmă el, scrie News.

"Experienţa mea cu comisiile de anchetă parlamentară faţă de TVR este una tristă. Dezvăluirile mele cu privire la încasările colaboratorilor TVR au dus la decizia de a face o comisie de anchetă parlamentară în primăvara lui 2019. Nu s-a ţinut niciodată nicio sedinţă", a scris Iulian Bulai pe Facebook, duminică seară.

El a susţinut că, de atunci, a intervenit constant la multe şedinţe de plen pentru a face apel de constituire a şedinţei.

"Nu s-au vrut constituirea şi începerea lucrărilor comisiei de către niciun partid, cu excepţia USR, care a publicat acele încasări uriaşe ale colaboratorilor TVR. Chiar dacă o comisie de anchetă nu are nicio consecinţă juridică sau de procedură parlamentară faţă de cauza anchetată, sper că, dacă va mai fi votată şi constituită încă o comisie de anchetă TVR, să funcţioneze mai bine decât cea de acum 2 ani", a afirmat Bulai.

El a menţionat că, într-o notă umoristică, la un moment dat, era cunoscut de colegii parlamentari pentru că lua cuvântul pentru a cere constituirea comisiei de anchetă TVR votată în plen.

"Rapoartele de activitate TVR şi SRR trebuie discutate şi respinse în Comisia de cultură, pentru a permite o nouă conducere a acestor instituţii. Până acum nu s-a dorit acest lucru", a conchis el.

Deputatul PNL Alexandru Muraru susţine că va cere înfiinţarea în Parlament a unei comisii speciale de anchetă pentru Televiziunea publică, dar şi pentru Radioul public, el considerând că situaţia din cele două instituţii trebuie urgent investigată. El reclamă că la aceste instituţii au existat "numeroase derapaje, acte de cenzură, răfuieli interne, scandaluri publice financiare, ştiri şi acţiuni sistematice croite pentru a proteja PSD şi pentru a denatura activitatea partidelor de dreapta".

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Nu am crezut ca ne vom intoarce din nou la comunism,dar realizez ca suntem deja suntem mai rau ca in comunism,deci ura,ura,ura traiasca marele conducator

    1. Incet dar sigur,din uni dintre membrii USR din comunisti devin NAZISTI.Unu dintre ei,deja s-a prezentat romanilor imediat dupa revelion.Acesta,este un adevarat ENSTEIN NAZIST,caruia daca ii citesti CV-ul,crezi ca la cate scoli declara ca are,ai fi bun de presedinte la Spitalul de nebuni de la Voila. Deasemenea,se declara un mare "LIMBIST",el sustinand ca cunoaste 6 limbi dintre care si chineza. Ca este asa,iata ca dupa revelionul din acest an de la TVR,in care Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu l-au parodiat pe celalalt ENSTEIN din fruntea statului,individul,a tinut neaparat sa ii traga niste 'LIMBI" lui ENSTEIN de la Cotroceni ca nu se stersese prea bine dupa revelion.Omul,este dus rau cu pluta {de la prea multa carte i se trage) si aseara intr-o emisiune la Antena 3,a spus cu subiect si predicat ca,el,ca si membru al COMISIEI de cultura (?),din parlament doreste sa schimbe conducerea televiziunii romane si probabil in fruntea televiziunii sa puna vreun coleg de suferinta din partidul sau de noi COMUNISTI.Asa ca iata la inceput de an,in Romania,vor incepe EPURARILE pe criterii Politice,si probabil ca se v-a trece si la alt nivel si anume la a pune in practica CERINTA ENSTEINULUI de la Cotroceni de a elimina din Romania PSDistii. Urmeaza sa vada daca ii v-a arde pe rug,in crematorii sau ii vor impusca in Piata victoriei. A mai fost un PALIU care dorea sa traga romanii in TEAPA tot in Piata Victoriei si este tot mai aproape deJilava. Urmeaza ca acest BULAI,sa interzica cuplurilor din romania,sa nu mai faca SEX,decat atunci cand politia v-a da semnalul cu sirenele masinilor.Ferestene doamne de astfel de specimene ,care au patruns in asanumitul PILON al Democratiei ,PARLAMENTUL.!

    E clar că a fost vorba de o revoltă la adresa autorităților statului, atât Mugur Mihaescu cât și Bitman ai fost pusi pe chituci de pandemie.

    Bălai tu ești o față tristă. Ia zi, tu ruda cărui securist mai ești?

    BAI BULAI(GIULE) REGRETATUL FAMILIEI FETITA L. G. B.T.ISTA MUISTA, DE CE SĂRIȚI CA ARȘI ȘI SUNTEȚI DISPERAȚI CA VA SPUS ADEVĂRUL VACANTA MARE. VA DOARE ADEVĂRUL. VA DERANJEAZĂ REALITATEA. DE CE CĂUTAȚI SA ASCUNDEȚI ADEVĂRUL CE A FĂCUT ACEST TRĂDĂTOR DE TARA, BAUTORUL DE SINGE, CĂLCĂTORUL DE CADAVRE. CE NU ESTE ADEVĂRAT ÎN CE AU SPUS VACANTA MARE. PE NOI NU NE DOARE JUGUL VOSTRU SATANIST, HITLERIST, NAZIST, FASCIST. ASA CA FETITA L. G. B.T.ISTA MUISTA MARS LA STĂPÂNII TARII GAYY DE LA BRUXELLES CU CONDUCĂTORUL VOSTRU IUBIT BULANGIUL, SUGALAUL, POPONAR UL, W. C. UL PUBLIC AL OCCIDENTALILOR ȘI GAY LOR DE LA BRUXELLES ELTON JOH(N) ANUS ȘI LE SUGETI PULELE ÎN ORGIILE ALEA SATANICESTICA ASTA MERITAȚI ȘI ASTA ESTE VALOAREA VOASTRĂ SPURCATILOR.

    Un calcul simplu ara că la Revelionul lu "Garcea" s-au uitat vreo 560.000 de români.

    De vaccinat, s-au vaccinat mult mai puțini, vreo 13.000. Deci diferența e de la Cer la Pământ.. 

    Când or ajunge sa se vaccineze vreo 500.000 de daci liberi, prin libera lor voința, discutăm...

    Ce caricatura de om,daca se poate numi om

    BALAI/ BULAI///...

    USR , balai , face ordine ! uraaaa !

    I-ati vazut pe sotia si copiii lui Bulai? Spooky, frate!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb