BARNA, DESPRE PROIECTUL PRIVIND ÎNFIINŢAREA UNUI REGISTRU AL LUCRĂTORILOR SECURITĂŢII: "Îl susţin fără rezerve. Pesedişti, votaţi? Aveţi curaj să vă uitaţi în oglindă?"

A.P.
Politică / 16 martie 2021

"Îl susţin fără rezerve. Pesedişti, votaţi? Aveţi curaj să vă uitaţi în oglindă?"

Dan Barna a anunţat că susţine, fără rezerve, proiectul de lege iniţiat de Claudiu Năsui în Parlament care prevede înfiinţarea unui Registru al lucrătorilor cu Securitatea şi legăturilor de rudenie ale persoanelor care ocupă demnităţi şi funcţii publice, potrivit News.ro.

"Pesedişti, votaţi? Aveţi curaj să vă uitaţi în oglindă?", i-a întrebat vicepremierul pe social-democraţi

"Am fost în Senat alături de colegul meu Claudiu Năsui care a răspuns acuzaţiilor absurde venite din partea PSD. Un PSD tot mai disperat după ce a fost decuplat de la conducta cu bani publici. Claudiu a demontat calm şi elegant fiecare dintre acuzaţii.

Le-a amintit apoi ce dezastru au lăsat în urmă şi cum se opun cu îndârjire oricărei reforme în beneficiul oamenilor şi economiei româneşti. Şi a mai făcut ceva. Le-a pus pesediştilor în faţă o oglindă în care ei refuză să privească de 30 de ani încoace. Aceea a relaţiilor pe care acest partid le are cu fosta securitate.

Concret, azi, Claudiu a depus la Parlament un proiect de lege privind înfiinţarea unui registru al lucrătorilor securităţii şi legăturilor de rudenie ale persoanelor care ocupă demnităţi şi funcţii publice. Cu ajutorul CNSAS vom putea vedea aceste legături până la gradul III. E un proiect pe care îl susţin fără rezerve. Pesedişti, votaţi? Aveţi curaj să vă uitaţi în oglindă?", a scris Dan Barna marţi pe Facebook.

Ministrul Economiei Claudiu Năsui a anunţat, în plenul de marţi al Senatului unde este dezbătută moţiunea simplă a PSD împotriva sa, că a depus un proiect de lege la Parlament pentru înfiinţarea unui Registru public al lucrătorilor cu Securitatea şi care obligă CNSAS să arate legăturile de rudenie până la gradul al treilea cu aceştia.

Moţiunea simplă a PSD la adresa ministrului Claudiu Năsui a fost respinsă în plenul de marţi al Senatului. Este a doua moţiunea iniţiată de PSD şi respinsă din această din această legislatură, după cea îndreptată împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. CCR inainte de toate ...

    ...dacă nu se lasă cu pușcărie ...

    Claudiu Iulius Gavril Nasui, baiatul de bani gata cu antena motorola, vrea sa nu mai fie singurul pui de securist acuzat de acest lucru. Vrea sa i se piarda urma printre urmasii colegilor tatalui sau.

    Hotii se apara intre ei

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb