BCR a prelungit acordarea creditelor prin Facilitatea de Finanţare semnată cu BERD

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 19 ianuarie 2010

Banca Comercială Română a prelungit, până pe 30 octombrie 2010, acordarea creditelor prin Facilitatea de Finanţare semnată cu BERD, care permite obţinerea unei componente nerambursabille de 20% cu sprijinul Uniunii Europene şi a Minis-terului Dezvoltării Regionale şi a Locuinţei, informează un comunicat al BCR.

"Pe lângă componenta nerambursabilă de până la 20% din valoarea proiectului, IMM-urile beneficiază şi de asistenţă tehnică gratuită din partea consultanţilor de proiect, inclusiv prin întocmirea documentaţiei solicitate de BERD şi verificarea implementării investiţiei. BCR este lider şi pe acest segment de piaţă, peste 40% din IMM-urile din România fiind clienţii BCR", a declarat directorul executiv al Direcţiei Instituţii Financiare din cadrul BCR, Ramona Ivan.

Beneficiarii acestor fonduri pot fi IMM-uri cu activitate în industrie, sectoa-rele prioritare fiind mobila şi prelucrarea lemnului, electronice, electrotehnice şi IT, textile, industrie alimentară, detergenţi-cos-metice, piese de schimb - subcomponente.

Facilitatea BERD are ca scop finanţarea proiectelor de investiţii pentru îmbunătăţirea calităţii şi eficienţei producţiei cu impact direct sau indirect asupra protecţiei mediului şi/sau securităţii şi sănătăţii în muncă.

BCR a finanţat deja peste 20 de proiecte de investiţii, care au ca scop preponderent retehnologizarea procesului de producţie, modernizarea capacităţilor de producţie şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.

BCR, membră a Grupului Erste, gestionează active de peste 17,2 miliarde de euro. Banca oferă întreaga gamă de produse şi servicii pentru populaţie având în prezent 661 de unităţi retail, pentru populaţie şi microîntreprinderi, deschise în majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb