BCR extinde serviciile disponibile în George cu o asigurare a locuinţei emisă de OMNIASIG Vienna Insurance Group

G.D.
Bănci-Asigurări / 5 octombrie 2022

BCR extinde serviciile disponibile în George cu o asigurare a locuinţei emisă de OMNIASIG Vienna Insurance Group

Banca Comercială Română continuă în ritm alert extinderea ecosistemului digital George cu noi servicii de utilitate imediată pentru utilizatori, conform unui comunicat remis redacţiei. Astfel, începând din luna septembrie, în magazinul online George este disponibilă o poliţă de asigurare facultativă a locuinţei, ce poate fi achiziţionată 100% online, într-un flux simplu şi foarte rapid.

Potrivit sursei citate, asigurarea facultativă a locuinţei Garant Amplus de la OMNIASIG, disponibilă în George, oferă un plan de asigurare complet şi foarte acoperitor. În plus, include şi răspunderea civilă faţă de terţi (pentru situaţiile când asiguratul poate provoca prejudicii vecinilor), precum şi servicii de asistenţă tehnică la domiciliu, respectiv reparaţii de urgenţă acasă, făcute de specialişti, exact atunci când persoana asigurată are nevoie de ele.

Principalele riscuri pe care această asigurare le acoperă sunt:

Avarii provocate de incendiu

Avarii produse de fenomene atmosferice (furtună, grindină, ploaie torenţială)

Furtul bunurilor asigurate

Avarii produse de apa din conducte şi refulare

"În toate discuţiile noastre pe premise de educaţie financiară, pe care le-am avut în ultimii ani cu clienţii noştri, asigurarea a fost constant unul dintre cele mai importante capitole abordate. Casa este spaţiul căruia îi dedicăm o investiţie semnificativă de timp, suflet şi bani de-a lungul vieţii, prin urmare asigurarea ei şi a bunurilor din interior trebuie să fie o componentă esenţială a eforturilor noastre de protejare. Din această perspectivă, ne bucurăm că reuşim, împreună cu partenerii de la OMNIASIG, să oferim un proces cât mai simplu de achiziţie a unei asigurări, astfel încât oricine să o poată accesa, direct de pe telefon", a declarat Ramona Badea, Director Adjunct Carduri, Bancassurance & Customer Experience BCR.

"Alături de partenerul nostru BCR, lucrăm constant pentru a face asigurările cât mai accesibile şi simplu de înţeles pentru clienţii noştri. Ne dorim să contribuim la creşterea protecţiei şi siguranţei locuinţelor românilor prin asigurare, un aspect atât de important pentru continuitatea vieţii oricăruia dintre noi. Ne bucurăm că acum clienţii BCR îşi pot cumpăra foarte rapid si simplu din George o asigurare de locuinţă, cu un avantaj suplimentar dacă o fac în perioada campaniei", a declarat Costi Stratnic, Vicepreşedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group

Pe lângă riscurile standard, această asigurare acoperă şi o serie de alte riscuri importante ce pot să pună în pericol siguranţa unei locuinţe: avarierea sau distrugerea echipamentelor, a instalaţiilor electrocasnice, electronice, sau electrice aflate în locuinţa asigurată, din cauza fenomenelor electrice, apă de conductă şi refulare, precum şi daunele produse de inundare ca urmare a neglijenţei asiguratului. Mai mult decât atât, poliţa acoperă şi cheltuielile necesare pentru închirierea unui alt spaţiu de locuit/cazare în regim hotelier în perioada în care în locuinţa asigurată nu se poate locui, temporar, ca urmare a producerii riscurilor asigurate.

De asemenea, în cazul daunelor mici, în valoare de maximum 2.000 lei, provocate de apa de conductă sau produse în baza răspunderii civile faţă de terţi, asiguratul beneficiază de plata rapidă a despăgubirilor, în maximum 3 zile de la data avizării daunei, subliniază sursa citată.

Clientul scapă şi de grija plăţii primei de asigurare facultativă a locuinţei, deoarece aceasta se face direct din aplicaţia George, prin debitarea automată a contului clientului.

În perioada 21 septembrie - 20 decembrie 2022, orice client care îşi va încheia asigurarea facultativă în George va primi automat, din partea băncii, o poliţă obligatorie PAD pentru un an, în valoare de 20 euro, dacă pentru locuinţă nu este emisă deja o poliţă PAD, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb