BCR Leasing IFN lansează un produs de leasing auto verde pentru antreprenori, destinat susţinerii achiziţiei de autoturisme electrice şi hibrid

Comunicate de presă / 1 septembrie 2021

BCR Leasing IFN lansează un produs de leasing auto verde pentru antreprenori, destinat susţinerii achiziţiei de autoturisme electrice şi hibrid

BCR Leasing IFN lansează un produs de leasing auto verde destinat companiilor interesate de achiziţionarea de autoturisme noi electrice şi hibride. Oferta BCR Leasing a fost dezvoltată pentru a încuraja investiţiile sustenabile şi oferă antreprenorilor numeroase avantaje, de la o perioadă de finanţare de până la 5 ani, cu avans începând de la 10% din preţul autoturismului şi o dobândă variabilă în euro de 1,9% pe an, conform unui comunicat remis redacţiei.

Lansarea produsului de leasing auto verde are la bază nevoia reducerii poluării ca urmare a creşterii traficului şi orientarea BCR Leasing spre susţinerea electro-mobilităţii. BCR Leasing este una dintre companiile de pe piaţa leasing-ului care în ultimii 20 de ani a contribuit la dezvoltarea mediului antreprenorial din România, având un model de business axat pe diversificarea ofertei de servicii cu soluţii adaptate nevoilor clienţilor.

"Considerăm că este esenţial pentru o companie de pe piaţa leasing-ului să se implice în susţinerea mobilităţii clienţilor, cu soluţii de finanţare care să combată schimbările climatice şi care să fie în concordanţă cu avansul tehnologic, dar şi cu legislaţia şi normele internaţionale. BCR Leasing susţine mediul antreprenorial românesc în consolidarea şi înnoirea parcului auto, prin achiziţionarea de autoturisme electrice şi hibrid, mai întâi pentru că sprijinim modelele de business bazate pe respect pentru mediu, dar şi pentru că suntem consilieri pentru clienţii noştri şi ţinem cont de evoluţia pieţei şi de reglementările internaţionale. Încă o dată, efortul nostru trebuie să fie comun, finanţatori şi clienţi deopotrivă, cu toţii suntem datori să acţionăm în mod responsabil, contribuind la reducerea poluării şi la creşterea calităţii vieţii pentru noi toţi", a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing IFN.

Grupul BCR este aliniat la setul de angajamente UN Global în aspectele legate de mediu, implicare socială şi guvernanţă corporativă, iar BCR Leasing, prin activităţile de finanţare verde, îşi îndreaptă eforturile spre atenuarea impactului negativ al factorilor de risc ESG.

În cei 20 de ani de activitate, BCR Leasing a încheiat peste 130.000 de contracte cu firme mici şi mijlocii, mari companii, entităţi din sectorul public şi clienţi individuali, care au accesat finanţări pentru 140.000 de bunuri precum: autoturisme, vehicule comerciale, echipamente şi utilaje. În plus, finanţările acordate de BCR Leasing au crescut cu 45% în S1 2021, comparativ cu S1 2020, până la 800 de milioane de lei, oferind susţinere antreprenorilor din toate domeniile de activitate.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Puneti naibii mana si mai faceti ceva si pe la platforma aia de broker, comunistilor !!!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb