Ben Stiller către Volodimir Zelenski: "Sunteţi eroul meu"

G.D.
Internaţional / 21 iunie 2022

Ben Stiller către Volodimir Zelenski: "Sunteţi eroul meu"

Actorul american Ben Stiller s-a întâlnit ieri, la Kiev, cu preşedintele Volodimir Zelenski, faţă de care şi-a exprimat admiraţia pentru activitatea desfăşurată după invazia rusă a Ucrainei pe 24 februarie, transmite astăzi AFP, potrivit Agerpres.

"Este o mare onoare pentru mine (...) Sunteţi eroul meu", i-a spus Ben Stiller, ambasador al bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) în timpul întâlnirii cu Volodimir Zelenski, el însuşi fost actor, cu ocazia marcării Zilei Mondiale a Refugiatului, conform imaginilor difuzate de preşedinţia ucraineană.

"Ce aţi făcut, felul în care aţi mobilizat ţara, lumea, este cu adevărat o inspiraţie", a adăugat actorul american în vârstă de 56 de ani, referindu-se la nenumăratele discursuri ale preşedintelui Zelenski destinate publicului din întreaga lume pentru a obţine sprijin pentru ţara sa.

Mai devreme în cursul zilei de ieri, Ben Stiller a vizitat Irpin, o suburbie a Kievului unde au avut loc lupte aprige la începutul invaziei. Este, de asemenea, cel mai apropiat punct de capitală atins până acum de armata rusă.

"Cred că este greu de înţeles ce se întâmplă cu adevărat fără să vii aici, i-a spus el preşedintelui ucrainean."Am fost la Irpin azi dimineaţă (...), iar nivelul efectiv de distrugere îl vezi la televizor, îl vezi pe reţelele de socializare, dar e altceva să-l vezi cu adevărat, să-l simţi şi apoi să vorbeşti cu oamenii".

Volodimir Zelenski i-a mulţumit lui Ben Stiller pentru vizită şi i-a spus că este foarte important pentru el să reamintească lumii ce se întâmplă în Ucraina."Este esenţial pentru noi ca oamenii să nu uite. Nu este interesant să vorbim despre război în fiecare zi (...), dar pentru noi este foarte important", a explicat liderul ucrainean.

Cei doi au discutat râzând şi despre interesul comun pentru comedie."Aţi renunţat la o carieră grozavă de actorie", i s-a adresat Ben Stiller, celebru pentru filme precum "O noapte la muzeu" şi "Un socru de coşmar"."Nu atât de grozavă ca a dvs", a replicat Volodimir Zelenski, care, înainte de a fi ales preşedinte în 2019, a jucat în "Slujitorul poporului", un serial satiric despre un profesor de istorie de liceu care ajunge în mod neaşteptat preşedinte al Ucrainei.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ca de la evreu la evreu...

    1. Probabil comentariul tău respectă regulamentul de mai jos.

    Mai realist suna, daca-i zicea lui Zelenski: sunteti evreul meu!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb