BestJobs Recrutare atrage peste 3 milioane euro printr-un plasament privat de obligaţiuni intermediat de TradeVille

G.U.
Piaţa de Capital / 18 mai 2021

BestJobs Recrutare atrage peste 3 milioane euro printr-un plasament privat de obligaţiuni intermediat de TradeVille

TradeVille a încheiat pe 17 mai 2021, cu succes şi în mod anticipat, o ofertă primară de vânzare de tip "plasament privat" de obligaţiuni corporative emise de BestJobs Recrutare prin care compania care operează platforma online de recrutare www.bestjobs.eu a reuşit să atragă 3.371.000 euro, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Obligaţiunile cu simbolul JOBS26E emise în cadrul plasamentului privat derulat în perioada 6 - 17 mai sunt denominate în euro, au scadenţa la 5 ani, o rată anuală fixă a cuponului de 5,8% stabilită de emitent, iar cupoanele sunt plătite semestrial.

BestJobs Recrutare a emis un număr de 10.000 de obligaţiuni nominative, dematerializate, necondiţionate, negarantate şi neconvertibile, valoarea nominală a fiecărei obligaţiuni fiind de 500 euro. Valoarea totală a subscrierilor înregistrate în plasament a fost de 3.371.000 euro. Majoritatea subscrierilor au fost făcute online, prin platforma de tranzacţionare TradeVille, notează sursa citată.

Fondurile obţinute sunt destinate extinderii internaţionale, transformării platformei online existente într-un marketplace complex de servicii integrate dedicate dezvoltării personale şi profesionale, precum şi accelerării altor proiecte ale companiei.

Conform comunicatului, BestJobs Recrutare va face demersurile necesare listării obligaţiunilor JOBS26E pe sistemul multilateral de tranzacţionare operat de Bursa de Valori Bucureşti, listarea urmând să fie realizată de TradeVille în calitatea sa de Consultant Autorizat.

Călin Fusu, fondator BestJobs, a declarat: "BestJobs este o poveste de succes a antreprenoriatului din România şi ne bucurăm să trecem azi la următoarea etapă în finanţarea companiei. Vrem să facem tranziţia de la plata pe anunţ către abonament la talente/candidaţi, care include anunţuri nelimitate, consultanţă şi coaching, proiecte de freelancing şi alte beneficii. Dezvoltăm constant tehnologii noi, cu scopul de a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor şi credem că suntem suficient de bine poziţionaţi, astfel încât în următorii ani să accelerăm creşterea şi să devenim cel mai important marketplace din domeniul recrutării şi dezvoltării profesionale din România."

Ovidiu-George Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct, TradeVille, a declarat: "Este un fapt mai puţin observat că ofertele intermediate de TradeVille nu generează doar profituri şi rulaje, ci contribuie la dezvoltarea întregii economii, creând şi protejând astfel sute sau chiar mii de locuri de muncă. Cu succesul plasamentului BestJobs, acest efect este dublu: nu doar susţinem in mod direct dezvoltarea companiei şi, astfel, crearea de noi oportunităţi de angajare, dar ajutăm românii, prin natura activităţilor dezvoltate de emitent, să aibă acces la miile de job-uri listate pe BestJobs."

Conceptul BestJobs a pornit ca un proiect al Neogen în anul 2000. Zece ani mai târziu, BestJobs Recrutare a devenit o companie separată, de sine-stătătoare în cadrul grupului de afaceri Neogen Capital, administrând una dintre cele mai importante platforme online de recrutare din România.

În 2020, BestJobs a facilitat peste 5,8 milioane de aplicări pentru joburi, numărul acestora crescând cu 29% faţă de anul precedent. Numărul clienţilor plătitori a crescut cu 42% faţă de anul precedent.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Alta marfa proaspata in galantare!

    Pana se listeaza Hidro, se mai duce in cap de doua ori bursica. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb