Biden vrea ca angajaţii federali ori să fie vaccinaţi, ori să poarte mereu mască şi să fie testaţi în mod regulat

J.P.
Internaţional / 30 iulie 2021

Biden vrea ca angajaţii federali ori să fie vaccinaţi, ori să poarte mereu mască şi să fie testaţi în mod regulat

Joe Biden a luat o serie de măsuri pentru a spori vaccinarea în Statele Unite, inclusiv cerând ca milioane de angajaţi federali fie să fie vaccinaţi, fie să respecte o serie de constrângeri, potrivit unui comunicat de presă al Casei Albă, relatează AFP, citat de Hotnews.

Angajaţii federali nevaccinaţi vor avea astfel obligaţia de a purta masca în mod continuu şi de a fi supuşi testării regulate, în timp ce preşedintele american solicită armatei să se gândească şi la adăugarea vaccinului împotriva Covid-19 pe lista vaccinurilor obligatorii pentru militari.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Adică hitlerism pur. Ca să vezi unde a ajuns America...

    1. Inca o data se dovedeste ca internetul este locul unde prostul satului isi spune parerea. Hitlerist esti tu prostule, cel care aperi dreptul de a infecta si de a ucide pe cei vulnerabili, nu cel care protejeaza vieti. Ca tine era acel personaj infam pe care il citezi, ca tine considera ca trebuie sa moara oameni pentru a-si atinge un tel teoretic si imbecil. La el era favorizarea unei presupuse rase, la tine este vorba de principii imaginate. Apararea dreptului la prostie este democratica atata timp cat nu lezeaza drepturile altora. Apararea prostiei tale a ajuns la limita la care perturba normalitatea.

      Deriva din frustrare! Infecția cu boli de inima sau cancer când dispare? Dar cu foamete? Washingtonul este împărțit in mai multe facțiuni, nu neaparat republicane și democrate! Este The Deep State!! Oameni ca Trudeau sau Macron vor sfârși in închisori federale!

      Prostule, invatza sa te exprimi corect. Lasa gargara "federala", tu nu shtii ce-i aia!

      Dintr-o sincera desconsiderare. Atata timp cat vi se trece batista prin gura, ce spuneti sau faceti nu are importanta.

      De unde pana unde se scrie știi sub forma shtii! Sau învață învatza? Trebuia sa fi trecut pe la școala întâi! In SUA se invata mai bine romană!

      Organizațiile sunt dincolo de federal!

      Waterboarding? Sau sunt suficient de prosti unii sa asculte gargara de doi bani a Lagărului Mondial? Vezi sa nj ajungi la închisoare!

      Desi convenisem inca de la inceput ca esti prost, profunzimea prostiei ma obliga sa-ti explic pe larg. Expresia "a trece batista prin gura" se refera la viperele carora li se scot dintii trecandu-le o batista prin gura (si smulgandu-le astfel dintii) pentru a le face inofensive. In contextul anterior, un om cu un intelect normal ar fi inteles expresia ca "a face inofensiv, a inlatura pericolul de infectare". Daca prostul nu mai are posibilitatea de a infecta pe altii ,fie ca este vaccinat fie ca este testat, fie ca este maginalizat, nu mai are importanta ce spune sau ce face. Lucrurile in directia asta evolueaza.

      Înseamnă și a pune calusul la gura! Viperele sunt nenorociții care au scos virusul pe piața si acum vaccinul! Vrei Lagăr Mondial, ți se arata Lagăr Mondial! Ai grija de care parte vei fi!

      Nu e de găsit! Așa ca practic e o amenintare!

      Tot ce nu intelegi , te ameninta. E grea viata pentru tine.

      Nu ai cu ce sa te lauzi! Lumea ta e de doi bani! O durata penibila de viața, boli nerezolvate (cancer, inima, batranete)! Un miliard de oameni muritori de-foame, un vaccin de tot rasul! Niște transporturi de rahat! Ca ai scos un “analfabet funcțional” din trusa ta de trucuri ieftine, ca ai închis lumea, asta e dileala ta! The same you remained! Nothing New!

      Care evoluează spre Lagăr Big Brother!

      Un văcar dictează hitlerism pur la nivel mondial.

      In 2021 ni se indică ca la Auschwitz: ori la dormitor ori la "duș". Pentru ăștia libertatea omului de a alege cu privire la propriul corp nu exista! 

    Oameni inteligenti. De asta America e cea mai bogata tara din lume. Ca știe sa-si apere cetățenii.

    treptat toate marile firme americane vor face la fel. Dacă nu ești suficient de inteligent sa te aperi pe tine, cum sa cred ca ești suficient de inteligent să-ți faci meseria.  

    1. Sub stăpânire, apoi bagi pe gât un vaccin dubios! Asta e culmea culmilor! Cât de proasta poate fi populația sa accepte acest lucru? Sa accepte arestul medical fără dovezi trucate! Omenirea nu mai are mult! Se vede din încercarea disperata a Elitelor Negative de a controla populația prin virus/vaccin! In lume mor de diverse boli 45,000,000 de oameni!

      Alex, gresesti. Departamentul Homeland Security a impus tuturor masca in interior si distantarea, vaccinati sau nu. Asta spune stiinta. Ce spui tu sunt bazaconii. Ce spune Biden sunt prostii ale unui senil.

      ce treaba are Homeland Security cu masca ????? Poate CDC . Si da, ca si la noi, in spatiile inchise publice, este obligatorie masca. Dar suplimentar, trebuie sa fii ori vaccinat ori testat. Iar chestiunea cu biden senil e strict propaganda Trumpista, pentru a-l denigra pe cel care tocmai i-a tras o mama de bataie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb