BILL WANG, HUAWEI: "Construirea de reţele-ţintă optice 
poate duce la o creştere susţinută a valorii afacerilor"

J.P.
Comunicate de presă / 21 octombrie 2021

"Construirea de reţele-ţintă optice 
poate duce la o creştere susţinută a valorii afacerilor"

A şaptea ediţie a Forumului Ultra-Broadband (UBBF2021) a avut loc în Dubai la începutul acestei săptămâni. Pe agenda primei zile s-a aflat şi un discurs susţinut de Bill Wang, vicepreşedintele Huawei Optical Product Line. El a subliniat că, pe lângă beneficiile economisirii energiei şi îmbunătăţirii ratei de trasfer, reţelele-ţintă complet optice accelerează, de asemenea, transformarea digitală a diferitelor industrii, aduc experienţă de servicii premium şi generează valori de afaceri mai mari, conform unui comunicat remis redacţiei.

Operatorii globali sporesc continuu investiţiile în fibră optică, îmbunătăţesc calitatea broadband şi dezvoltă servicii precum linii private premium FTTR şi OTN pentru a creşte veniturile din reţelele fixe. Ca element fundamental al oraşelor verzi şi inteligente, reţelele-ţintă complet optice au devenit treptat un consens al industriei.

Cu toate acestea, în procesul de construire a reţelelor-ţintă complet optice pentru oraşele inteligente, operatorii se confruntă în continuare cu dificultăţi precum costuri ridicate, furnizarea lentă a serviciilor şi un management dificil în construcţia FTTH ODN. În plus, implementarea dispozitivelor, evoluţia reţelei şi dezvoltarea de servicii noi reprezintă, de asemenea, preocupări urgente.

Bill Wang, vicepreşedintele Huawei Optical Product Line, a declarat: "Pentru a rezolva aceste probleme, Huawei a lansat produsele din seria DQ ODN şi Edge OTN. Aceste produse au fost concepute pentru a ajuta operatorii să construiască rapid reţele-ţintă complet optice care sunt vizibile şi gestionabile de la un capăt la altul, reduc considerabil costurile de operare şi mentenanţă (O&M) ale operatorilor şi oferă acces de mare viteză în lumea digitală pentru diverse industrii şi gospodării. Acestea pot ajuta operatorii să extindă piaţa întreprinderilor, să îmbunătăţească experienţa broadband la domiciliu, să reducă costurile şi să crească veniturile.

DQ ODN este o soluţie care implementează plug-and-play, scanare pentru vizualizarea resurselor şi O&M cu un singur clic prin preconectare, recunoaştere inteligentă a imaginilor şi tehnologii iris optice. Cu această soluţie, operatorii pot construi rapid o reţea-ţintă complet optică, care este vizibilă şi gestionabilă de la un capăt la altul. Mai exact, soluţia are următoarele caracteristici:

Tehnologia de preconectare cu pierderi reduse de inserţie este utilizată pentru a se adapta la mai multe soluţii de reţea exterioară şi interioară. Suportă construcţia reţelei în toate scenariile fără îmbinări, reducând foarte mult dificultatea de construcţie ODN, îmbunătăţind eficienţa construcţiei cu 70%, reducând TTM cu 30% şi TCO cu 15%.

Recunoaşterea inteligentă a imaginii şi prima tehnologie a irisului optic din industrie sunt utilizate pentru a identifica automat modificările cheie ale caracteristicilor semnalelor optice după ce acestea trec prin legături ODN şi pentru a efectua modelarea şi analiza datelor mari pe platforma de gestionare a reţelei. În acest fel, topologia şi resursele legăturii ODN pot fi gestionate cu precizie într-o manieră vizuală, iar precizia resurselor pe termen lung poate ajunge la 100%. În plus, această soluţie poate funcţiona cu platforma Huawei de furnizare a serviciilor şi de localizare a defecţiunilor pentru a implementa furnizarea rapidă a serviciilor şi localizarea precisă a defecţiunilor, reducând considerabil costurile O&M pentru operatori.

Edge OTN este o platformă de suport integrată cu scenariu complet şi servicii complete. Suportă dulapuri interioare şi exterioare şi co-amplasarea dulapului OLT/BBU, se adaptează la instalarea în toate dulapurile şi îndeplineşte cerinţele de transmisie cu viteză mare de economisire a energiei la locurile de acces integrate.

Blade-OXC bazat pe îmbunătăţirea comutării optice LCoS acceptă un slot pentru o direcţie optică, reducând utilizarea spaţiului cu 75%. Produsele sunt compacte şi flexibile şi pot fi implementate în diferite scenarii.

Datorită tehnologiei fotonice pe siliciu, dimensiunea şi consumul de energie sunt reduse cu peste 60%. În plus, capacitatea este mărită de cinci ori.

Tehnologia Liquid OTN este utilizată pentru a sprijini tranşarea OSU, accesul la servicii de la 2M până la 100G, ajustarea lăţimii de bandă fără succes la cerere şi latenţa ultra-scăzută, oferind conexiuni premium pentru diverse industrii.

Dispozitivele OTN edge extrem de integrate pot fi co-amplasate cu uşurinţă cu OLT-uri, extinzând conexiunile optice premium către fiecare organizaţie. Întreprinderile mari pot utiliza soluţia de linie privată OTN P2P pentru a realiza conexiuni E2E premium. Pentru un număr mare de întreprinderi mici şi mijlocii (IMM-uri), Huawei lansează soluţia inovatoare OTN P2MP pentru a le ajuta să îmbunătăţească rapid calitatea conexiunii. Soluţia îi ajută, de asemenea, pe operatori să extindă spaţiul pieţei liniei private.

În discursul său, Bill Wang a mai spus că reţelele complet optice pot avea o aplicabilitate si mai complexă la nivelul industriilor pentru a promova transformarea digitală şi a construi o bază securizată, eficientă şi garantată de experienţă pentru toate oraşele inteligente. Fibrele optice pot fi extinse la fabrici şi maşini. Reţelele complet optice pot oferi conexiuni premium cu anti-interferenţe, lăţime de bandă mare şi latenţă scăzută. Atunci când sunt utilizate în spitale, reţelele complet optice pot asigura un transfer masiv de date pentru a sprijini telemedicina.

În cele din urmă, Bill Wang a spus că reţelele complet optice sunt principalul motor de creştere a veniturilor din serviciile broadband rezidenţiale şi pentru întreprinderi. Reţelele complet optice ne vor îmbogăţi şi mai mult viaţa şi munca şi vor promova transformarea digitală. Conexiunile optice omniprezente vor aduce posibilităţi infinite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb