Binance Academy şi BNB Chain lansează un program educaţional personalizat pentru dezvoltatori

T.B.
Piaţa de Capital / 11 aprilie

Binance Academy şi BNB Chain lansează un program educaţional personalizat pentru dezvoltatori

Binance Academy, platformă de educaţie cripto, colaborează cu BNB Chain, cel mai mare blockchain layer-1 după numărul de utilizatori, pentru a lansa un program nou de specializare în dezvoltarea pe BNB Chain. Acesta este conceput pentru a pregăti dezvoltatorii de software să creeze proiecte în industria Web3 şi blockchain. Programul nu necesită cunoştinţe anterioare despre fundamentele blockchain şi este furnizat complet gratuit, informează sursa.

Programul cuprinde douăzeci de cursuri în limba engleză, fiecare cuprinzând între două şi şase videoclipuri. Subiectele abordate includ Noţiuni de bază despre blockchain, BNB Chain, Contracte inteligente, Solidity, Web3, Aplicaţii descentralizate (DApps), Oracles, DeFi, Token-uri BEP-20, Arhitectură Greenfield, printre altele. Specializarea utilizează o varietate de materiale didactice interesante, proiecte şi evaluări notate, se mai arată în comunicat.

La finalizarea cu succes a cursului, participanţii primesc un certificat digital, confirmându-le cunoştinţele dobândite şi deschizându-le calea către noi oportunităţi în industria blockchain, transmite sursa.

Dezvoltări pentru o adopţie de masă

Scopul acestui demers este de a sprijini adoptarea Web3 la scară largă, ajutând mai mulţi oameni să devină dezvoltatori pe blockchain. BNB Chain adaugă acest program educaţional setului său de programe de asistenţă pentru dezvoltatori, care permit indivizilor fie să îşi înceapă călătoria în dezvoltarea Web3, fie să îşi îmbunătăţească cunoştinţele şi abilitatile, prin dobândirea unor baze solide în dezvoltarea BNB Chain, se mai arată în comunicat.

Yi He, cofondatorul Binance, a subliniat rolul critic al educaţiei în stimularea adoptării şi dezvoltării Web3, potrivit sursei: "Blockchain şi Web3 stabilesc un precedent în inovaţiile din industrii din întreaga lume. Educaţia este esenţială pentru dezvoltarea şi adoptarea ulterioară şi oferă noi oportunităţi indivizilor, pe măsură ce aceste tehnologii ne modelează viitorul şi economia globală. Ne propunem să facem educaţia accesibilă, aspect ce reprezintă o parte centrală a principiilor noastre axate pe utilizatori şi a misiunii de a creşte accesibilitatea financiară şi inovaţia durabilă. Cu acest program specializat de dezvoltatorii de blockchain, sperăm să încurajăm şi să sprijinim mai mulţi oameni să facă parte din construirea viitorului acestor tehnologii noi, care urmează să ne schimbe societatea şi să revoluţioneze industriile".

În ultimii ani, ecosistemul BNB Chain a înregistrat o creştere susţinută. opBNB se clasează acum pe locul 1 ca blockchain după utilizatorii activi zilnic (DAU) şi procesează 71 de milioane de tranzacţii zilnice, la un cost mediu de 0,001 USD. În plus, BNB Smart Chain (BSC) este lider ca blockchain L1 ca DAU şi are o valoare totală blocată ce depăşeşte 4 miliarde de dolari. BNB Chain s-a impus cu fermitate ca un ecosistem blockchain de top bazat pe comunitate, informează sursa citată.

Această colaborare cu BNB Chain se adaugă la iniţiativele globale de educaţie existente ale Binance Academy, cum ar fi publicarea regulată de conţinut educaţional multimedia accesibil gratuit, campaniile Learn & Earn şi Programul University Outreach, creând un sistem cuprinzător care ajută milioane de oameni să se alăture economiei digitale. În plus, aceasta contribuie la iniţiativele de sprijin pentru dezvoltatorii de la BNB Chain, care includ programul Most Valuable Builder (MVB), granturi precum programele TVL, DAU Incentive şi Kickstart, potrivit datelor din comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb