Bitcoin îşi consolidează poziţia pe platforma eToro

D.R.
Miscellanea / 11 iulie 2023

Bitcoin îşi consolidează poziţia pe platforma eToro

Bitcoin şi-a consolidat poziţia de cel mai deţinut criptoactiv pe platforma eToro în T2 2023 la nivel global, criptoactivul înregistrând o revenire în evoluţia preţurilor, arată noile date ale platformei, trasmite un comunicat de presă al etoro.

Update-ul trimestrial al platformei etoro, indică o revigorare a Bitcoin pe piaţă, care a ajutat criptoactivul să îşi consolideze poziţia de top. Flare şi TRON au avut, de asemenea, performanţe bune în raport cu alte token-uri din top 10.

Pentru investitorii români, Cardano rămâne în continuare cel mai deţinut criptoactiv, urmat de Bitcoin, Ethereum şi Ripple (XRP). Dodgecoin şi Shiba şi-au păstrat locurile 5 şi 6. Topul românesc a avut şi o intrare nouă - Flare, care a ajuns pe locul 10.

La nivel global, cele mai mari mişcări au fost observate în cazul token-urilor mai mici, Arbitrum (+180%), Cartesi (+46%) şi Amp (+12%) înregistrând cele mai mari creşteri ale numărului de deţinători. De asemenea, au avut performanţe bune Orchid (+12%), Band Protocol (+10%) şi Fetch.ai (+10%). În topul mai extins al celor mai deţinute 20 de criptoactive, cele două care au înregistrat cea mai mare creştere a poziţiilor au fost Terra 2.0 (+3%) şi Polygon (+2%).

Simon Peters, analistul platformei de investiţii eToro pentru piaţa criptoactivelor, a declarat: "Performanţa pieţei criptoactivelor a înregistrat câteva schimbări semnificative în ultimele trei luni, dar bitcoin a demonstrat încă o dată că este cel mai solid dintre activele majore, consolidându-şi poziţia de cel mai mare criptoactiv din lume. Performanţa bitcoin pe piaţă a fost în mare parte pozitivă, în timp ce alte criptoactive importante nu s-au descurcat la fel de bine.Piaţa pare să se adapteze oarecum la noua dinamică, cu retrageri ale deţinătorilor de criptoactive precum Ethereum, TRON şi Decentraland. Este neobişnuit să vedem diferenţe de comportament între cel mai mare criptoactiv bitcoin şi alte criptoactive principale, dar aceasta a fost tendinţa din ultimele trei luni. Cu toate acestea, modificările au fost graduale, ceea ce înseamnă că poziţionarea primelor 10 criptoactive a rămas neschimbată faţă de trimestrul precedent."

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ...

    btc in gold e crash… a avut bula frumoasa si vise frumoase vandute… te la yoc valoare in grame aur la ceva kg de aur valoare… asta da naratiune vanduta bine…

    a ps:aveti grija de aurul vostru sa nu il inmulteasca altii. 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb