BLACK FRIDAY ÎN TURISM: Reduceri de până la 60% la vacanţele pe litoralul românesc din vara 2021

J.P.
Miscellanea / 12 noiembrie 2020

Reduceri de până la 60% la vacanţele pe litoralul românesc din vara 2021

Vacanţele pe litoral pentru vara 2021 se vor vinde în perioada 12-15 noiembrie cu discounturi de până la 60%, pentru că la pachetele cu preţ redus Early Booking se calculează şi reducerile cu ocazia Black Friday, anunţă Litoralulromanesc.ro, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"În intervalul 12-15 noiembrie, românii pot alege din sute de pachete turistice la hotelurile din portofoliul Litoralulromanesc.ro. Discountul acordat de turoperator se adaugă reducerilor care există deja în această perioadă prin programul Înscrieri Timpurii 2021. Persoanele care rezervă un sejur în perioada de Black Weekend trebuie să achite pachetul selectat până cel târziu luni, 16 noiembrie. O altă condiţie a programului este faptul că sumele achitate sunt nerambursabile. Totuşi, românii care nu vor să rişte să-şi piardă banii în cazul în care nu mai pot pleca în vacanţă dintr-un motiv sau altul, inclusiv din cauza pandemiei de coronavirus, au posibilitatea de a include în pachet asigurarea de tip storno prin intermediul căreia poate fi recuperată integral contravaloarea sejurului achitat", se arată în comunicat.

Ionuţ Nedea, directorul general Litoralulromanesc.ro afirmă: "Aşteptarea noastră este ca, în ciuda contextului dificil şi a incertitudinii din acest moment, turiştii să-şi menţină interesul crescut pentru achiziţionarea vacanţelor în perioada de Black Friday. Acest lucru se datorează atât reducerilor foarte mari, de până la 60%, cât şi faptului că în acest an turiştii pot opta pentru anulare gratuită cu asigurarea storno cu acoperire a riscului generat de pandemia de Covid-19."

Cel mai ieftin pachet care poate fi achiziţionat prin oferta Black Friday costă 239 lei pentru cinci nopţi de cazare într-un hotel de două stele din Eforie Nord. Tariful este pentru două persoane. La un hotel de trei stele, tot din Eforie Nord, turiştii pot rezerva o cameră cu 365 de lei/sejur de 5 nopţi, doar cazare. Cinci nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Mamaia costă 850 de lei pentru două persoane. Turiştii care vor să stea la cinci stele în sezonul estival 2021 şi să rezerve un pachet cu demipensiune la un hotel din Mamaia Nord vor plăti în campania de Black Friday 355 de euro/cameră.

Ofertele de Black Friday de pe www.litoralulromanesc.ro sunt în aproximativ 120 de hoteluri din portofoliul turoperatorului român.

În 2019, în cele patru zile ale campaniei de reduceri Black Friday, turoperatorul a vândut vacanţe în valoare totală de 1 milion de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb