BNI România lanseză GroWings, primul program de susţinere al angajaţilor români afectaţi de pandemie

J.P.
Miscellanea / 7 octombrie 2020

BNI România lanseză GroWings, primul program de susţinere al angajaţilor români afectaţi de pandemie

BNI România lansează primul program de susţinere al angajaţilor români, care afectaţi de pandemie de COVID-19, au devenit şomeri, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Programul de reconversie şi repoziţionare profesională creat de BNI România se numeşte GroWINGS şi se adresează tutoror celor care vor şi au nevoie să faca o schimbare în cariera lor. În condiţiile în care Institutul Naţional de Statistică a raportat o rată a şomajului de 4,2 % pentru luna august 2020, mai exact un număr de 286.662 de oameni, dintre care aproximativ 18.500 au studii superioare, România are nevoie de soluţii.

În contextul pandemiei de COVID-19, după 2 luni de stare de urgenţă şi după schimbarea totală a pieţei muncii, România are una dintre cele mai ridicate cote ale şomajului din ultimii 5 ani. Soluţia? Reconversia profesională a multor angajaţi.

"GroWINGS este primul program de restart profesional derulat vreodată de o organizaţie de networking în România, spune Manuela Voicilă, directorul BNI România. Derularea şi scopul lui sunt simple. Vrem şi îi sprijinim pe toţi cei care doresc să se reorienteze profesional în această perioadă: angajaţi sau foşti angajati din companii şi corporaţii, care îşi caută un nou loc de muncă, angajaţi şi foşti angajati, care trebuie sau vor să se reorienteze profesional, şi au sau îşi doresc un viitor antreprenorial, dar şi antreprenori sau foşti antreprenori în căutarea unui loc de muncă", adaugă Voicilă. Programul

Obiectivul programului GroWINGS derulat de BNI România este să sprijine şi să aducă un impact pozitiv în vieţile oamenilor, "dându-le şansa să devină cele mai bune versiuni ale lor în cadrul comunităţii BNI România", crede directoarea organizaţiei. Programul lansat de BNI România presupune ca doritorii să participe timp de 6 luni, gratuit la toate întâlnirile unui grup de networking care se angajează să îl ajute şi să progreseze.

Comunitatea de networking BNI România este un mediu orientat către antreprenoriat şi profitabilitate, membrii acesteia generând în lunile de stare de urgenţă o cifră de afaceri de 1,4 milioane de euro. De aceea, reprezentanta BNI România crede că programul GroWINGS va stârni "primele reacţii în rândul celor care vor să-şi transforme viaţa corporatistă într-una antreprenorială. Sau, printre acei antreprenori care nu mai rezistă pe acest teren minat şi îşi caută un loc de muncă sau un alt proiect antreprenorial adaptat noului context. Personal, m-ar bucura sa văd că oamenii nu renunţă la visul lor antreprenorial. Aş avea un vis împlinit atunci când cei plecaţi de acasă în Diaspora vor vedea în comunitatea BNI o platformă unde să îşi dezvolte afacerile în siguranţă. Îi vom primi cu braţele deschise, cu entuziasm şi bucurie!"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb