Boloni, în mijlocul unui meci plin de evenimente

O.D.
Sport / 13 septembrie 2022

Boloni, în mijlocul unui meci plin de evenimente

Ladislau Boloni a criticat prestaţia arbitrului Pierre Gaillouste la meciul pierdut de Metz, scor 3-6, cu Guingamp, în etapa a opta a ligii secunde franceze.

Boloni consideră că arbitrul "a făcut spectacol" şi că eliminările jucătorilor săi nu au fost corecte.

"Am pierdut din cauza arbitrajului? Sigur, este foarte clar. Domnul care a fost acolo, nu vreau să-i spun arbitru, a făcut spectacol. Din păcate, denaturează nu numai rezultatul, dar a distrus şi munca multor oameni. Am început foarte bine, dar cum să acorzi acel prim penalti... Apoi cartonaşul galben al lui (Kiki) Kouyate este extrem de discutabil. Nu-l atinge, jucătorul se dă spectacol, strigă, plânge... Mă întreb cum se pregăteşte, tipul ăsta vrea să fie arbitru în prima divizie sau deja este... Doamne! Al doilea penalti şi eliminarea...Este + No Comment +. Ia-ţi fluierul şi pune-l undeva, să nu-l mai vedem şi să-l uităm. Nu vreau neapărat să-mi apăr echipa, dar în mod normal în minutul 20 era 3-0, chiar dacă poate nu am fi câştigat. Daca esti arbitru ai un pic de pedagogie in cap... Dacă regret absenţa VAR în L2? Ah, da, mult de tot. Păcat, mai ales când vezi ce se întâmplă în fotbalul francez... (despre Alexandre Oukidja, care a ieşit în lacrimi după eliminare) A fost eliminat degeaba, zero greşeli, şi o să ia patru meciuri, sau cinci ... Şi el (arbitrul) va fi acasă, liniştit", a spus Boloni după meciul pierdut de echipa sa.

Metz a condus cu 3-1, până în minutul 16, prin golurile marcate de Manceau (autogol '2), Jallow '10, '16, respectiv Livolant (penalti '8).

Apoi Guingamp a revenit şi a punctat prin Quemper '45+1, Courtet '45+7 (penalti), Louiserre '69, Tchimbembe '86 şi Livolant '88.Trei jucători de la Metz au fost eliminaţi: Kouyate '31, Oukidja '45+3 şi Jean-Jaques '56.

Meciul a fost întrerupt aproximativ jumătate de oră, după ce arbitrul a afirmat că nu se simte în siguranţă din cauza fanilor echipei Metz. Partida s-a reluat după ce crainicul arenei a anunţat că va fi oprită definitiv în caz de noi incidente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb