Bolt permite utilizatorilor să programeze curse cu până la 90 de zile în avans

A.F.
Companii / 16 aprilie

Bolt permite utilizatorilor să programeze curse cu până la 90 de zile în avans

Bolt le permite acum utilizatorilor să programeze o cursă cu până la 90 de zile în avans, extinzând fereastra de rezervare de la 72 de ore. Compania a lansat funcţia de Curse Programate în România în 2023, iar de atunci numărul de rezervări s-a dublat de la trimestru la trimestru, conform unui comunicatt remis redacţiei.

Adrian Zodie, Interim Country Manager, Bolt România, a declarat: "Încă de la momentul în care am introdus această funcţie, am observat o cerere extraordinară pentru cursele programate, mai ales din partea celor care vor să-şi planifice ziua în avans, pentru a ajunge la o oră prestabilită la birou, la întâlniri de business sau la aeroport. Prin extinderea ferestrei de rezervare de la 72 de ore la 90 de zile, sperăm să vedem o continuare a acestui trend. Este un pas important în direcţia misiunii noastre, deoarece - având posibilitatea planificării pe un interval mai îndelungat - le oferim utilizatorilor Bolt şi Bolt Business predictibilitate şi credem că, astfel, le va fi mai uşor ca niciodată să renunţe la maşinile personale şi să folosească mijloacele de transport la cerere."

Extinderea perioadei de timp în care o cursă programată poate fi comandată în avans va îmbunătăţi experienţa utilizatorilor de ride-hailing. Pentru călătoriile urbane, aceştia îşi pot planifica mai bine deplasările de business, drumurile făcute la ocazii speciale, evenimente, aeroporturi, gări şi staţii de autobuz. De asemenea, atunci când se pregătesc pentru zboruri internaţionale, pot rezerva o maşină Bolt până la aeroport sau de la aeroport (în Lisabona şi Berlin) la destinaţia finală din acel oraş, totul cu până la 90 de zile înainte de călătorie.

Funcţia de Curse programate ajută şi angajaţii companiilor care folosesc serviciul Bolt Business să rezerve curse, atât pentru ei, cât şi pentru partenerii cu care colaborează. Acest lucru permite păstrarea unui orar strict, care îi ajută să evite întârzierile şi să economisească timp. În plus, angajaţii din industria de turism pot aranja în avans transportul pentru oaspeţii lor, cum ar fi preluarea de la aeroport.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb