British American Tobacco deschide primul magazin dedicat glo din ţara noastră

Andreea Cuzub
Companii / 21 decembrie 2017

British American Tobacco deschide primul magazin dedicat glo din ţara noastră

British American Tobacco (BAT) a deschis primul magazin glo din ţara noastră şi al cincilea din lume în cadrul Băneasa Shopping City din Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Glo este un produs de încălzire a tutunului destinat fumătorilor adulţi, lansat de BAT pe piaţa din România la începutul lunii decembrie.

În magazinul dedicat, consumatorii adulţi pot afla toate informaţiile referitoare la glo, un produs care încălzeşte tutunul, în loc să îl ardă şi pot testa noul dispozitiv împreună cu gama largă de accesorii. British American Tobacco a mai deschis magazine dedicate glo în Japonia şi Coreea de Sud.

"Magazinul glo din Băneasa ne oferă ocazia de a le prezenta consumatorilor noştri adulţi felul în care simplitatea şi inovaţia se regăsesc în toate caracteristicile produsului şi de a le răspunde întrebărilor privind cel mai nou produs de pe piaţă cu potenţial de risc redus", a declarat Asli Ertonguc, Director de Marketing al Ariei Europa Centrală şi de Sud în cadrul British American Tobacco.

În comunicat se precizează: "Magazinul glo ocupă o suprafaţă de circa 100 m2, iar designul a fost realizat de Arhitectul Mario Kuibuş. Magazinul glo din Băneasa Shopping City îi întâmpină pe consumatorii adulţi cu 3 categorii de produse: dispozitivul glo în cele 5 nuanţe disponibile în prezent: Silver, Gold, Blue, Black şi Pink; consumabile din tutun Kent Neostiks în 3 arome diferite: BLUE (tobacco), YELLOW (citrice) şi GREEN (mentol); accesorii precum huse pentru protecţia dispozitivului (în 3 culori diferite - Orange, White şi Space Gray), cabluri de încărcare şi periuţe de curăţare".

De asemenea, în comunicat se menţionează: "În perioada următoare, consumatorii adulţi pot găsi în magazin nu doar oferta promoţională de 200 de lei pentru un glo starter kit (dispozitivul însoţit de 10 pachete de Neostiks), ci şi o serie de alte oferte, disponibile doar în glo store. Preţul unui pachet de Neostiks este de 17 lei, asemănător celui unui pachet de ţigarete".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb