Brother anunţă noi soluţii de scanare mobile

F.D.
Companii / 11 martie 2020

Brother anunţă noi soluţii de scanare mobile

Brother, furnizor de soluţii pentru mediul de afaceri, a prezentat o nouă gamă de echipamente mobile de scanare, ideale pentru digitalizarea rapidă a documentelor în deplasări, departe de tehnica de calcul complexă de la birou, arată un comunicat remis Redacţiei.

Tehnica de calcul modernă a oferit soluţia acestei dileme, oferind posibilitatea digitalizării documentelor, pentru o arhivare, inventariere şi accesibilitate facilă a acestora. În paralel, însă, a crescut semnificativ gradul de mobilitate a utilizatorilor, ceea ce a determinat o cerere în creştere de echipamente portabile. Pentru a veni în ajutorul acestor utilizatori, tot mai numeroşi, Brother a creat seria DS de scannere mobile, concepute pentru cei care lucrează mult pe teren. Acum producătorul anunţă o înnoire a gamei, prin introducerea a trei noi modele: DS-940DW, DS-740D şi DS-640.

Noile echipamente se remarcă prin designul ergonomic şi uşurinţa în utilizare, precum şi prin formatul lor compact. Astfel, pot fi transportate cu uşurinţă oriunde şi pot fi operate de orice categorie de utilizatori, indiferent că sunt oameni de vânzări, angajaţi în logistică sau în domeniul medical. Iar flexibilitatea este extinsă de varietatea mediilor care pot fi scanate, de la documente pe hârtie în format A4, până la carduri de identificare din plastic. În acelaşi timp, performanţele sunt de top, viteza de scanare ajungând până la 15PPM la rezoluţia de 300DPI, datorită rolelor ultra-performante cu care sunt prevăzute noile modele, mai infomrează sursa.

Odată scanate, documentele pot fi salvate într-un folder dintr-un PC sau trimise ca ataşament la un e-mail. Toate modelele sunt prevăzute cu conexiune USB 3.0 pentru alimentarea cu energie şi transferul de date şi includ soluţia software Kofax PDF, ce le permite utilizatorilor să convertească, editeze şi să partajeze cu uşurinţă documentele scanate.

În momentul scanării, utilizatorul are mai multe opţiuni la dispoziţie: Scan to Email, Scan OCR, Scan to File şi Scan to Image. Suplimentar, DS-940DW este echipat cu baterie reîncărcabilă, slot de card microSD şi interfaţă Wi-Fi. În acest fel, modelul beneficiază de autonomie deplină în utilizare documentele scanate fiind stocate pe card, de unde pot fi accesate şi partajate folosind un dispozitiv mobil pe care a fost instalată aplicaţia dedicată Brother iPrint&Scan. De asemenea, DS-940DW şi DS-740D permit scanare faţă-verso, în timp ce vârful de gamă asigură suport şi pentru funcţia de pornire automată a scanării.

Noua gamă de scanere mobile Brother schimbă modul în care se lucrează cu documentele şi îmbunătăţesc eficienţa întregii activităţi profesionale, urmând a fi disponibile pe piaţa din România începând de la sfârşitul lunii martie - începutul lunii aprilie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb