Business Mark organizează evenimentul ESG:ro

S.B.
Comunicate de presă / 23 mai 2023

Business Mark organizează evenimentul ESG:ro

ESG (Environment, Social & Governance) a devenit un subiect tot mai relevant în peisajul economic global în ultimele două decenii. Cu toate acestea, abia în luna ianuarie 2023, directiva CSRD a intrat în vigoare, oferind statelor membre ale Uniunii Europene un termen de 18 luni pentru a o implementa în legislaţia naţională. Astfel, începând cu 2024, companiile cu o cifră de afaceri de peste 40 de milioane de euro şi/sau active totale mai mari de 20 de milioane de euro şi/sau peste 250 de angajaţi vor fi obligate să raporteze rezultatele lor în ceea ce priveşte sustenabilitatea. Întreprinderile mici şi mijlocii listate pe pieţele reglementate din UE vor avea termen până la 1 ianuarie 2026 pentru a se conforma cerinţelor de raportare.

Pe parcursul acestui proces, a devenit tot mai evidentă necesitatea unui standard internaţional unitar pentru companii, care să le ofere o orientare clară. Importanţa raportării non-financiare în crearea de valoare pe termen mediu şi lung a devenit tot mai evidentă, depăşind simplele aspecte legate de conformitate. În plus, standardele ESG contribuie la înţelegerea mai profundă a organizaţiei şi a rolului său în economia globală. Acestea implică o planificare mai eficientă a investiţiilor pe termen lung, reducerea costurilor la energie şi resurse, optimizarea proceselor, creşterea loialităţii clienţilor, creşterea valorii brandului şi îmbunătăţirea accesului la resurse.

ESG:ro este evenimentul care abordează toate aceste aspecte cheie ale sustenabilităţii şi valorii pe termen lung în afaceri. Aflată la prima ediţie, conferinţa organizată de BusinessMark se va desfăşura pe 26 mai 2023, în format in-person la Radisson Blu Hotel din Bucureşti, dar va avea şi o componentă şi virtuală, oferind participanţilor posibilitatea de a se conecta de oriunde.

Evenimentul ESG:ro se adresează unui public format din: CEOs, CFOs, General Managers & Executives, CSR Managers, Sustainability Managers, ESG Specialists, Marketing & PR Managers, Corporate Affairs Managers, antreprenori şi specialişti financiari.

ESG:ro reprezintă o oportunitate unică de a explora provocările şi oportunităţile asociate cu trecerea către un model de afaceri mai sustenabil. Punem la dispoziţie trei tipuri de bilete: in person, online şi on demand. Pentru a obţine mai multe informaţii despre eveniment şi pentru înregistrare, vă rugăm să accesaţi pagina evenimentului sau să ne scrieţi la adresa office@business-mark.ro.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb