BVB Tranzacţii de 298 milioane lei cu obligaţiuni "Raiffeisen Bank"

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Jurnal Bursier / 20 august 2004

Valoarea tranzacţiilor efectuate pe parcursul şedinţei bursiere de ieri s-a ridicat la 41,5 miliarde de lei, din care 298 de milioane au provenit din transferului unui număr de 57 de obligaţiuni "Raiffeisen Bank". Acestea au fost tranzacţionate la un preţ cu 0,21% mai mare decît valoarea nominală (5 milioane de lei).

Cei trei indici bursieri au înregistrat evoluţii contradictorii. BET şi BET-C s-au apreciat cu 0,51% şi respectiv 0,42%, în timp ce BET-FI a scăzut cu 0,11% ca urmare a înscrierii cursurilor acţiunilor SIF pe un trend descrescător.

SIF "Banat Crişana"

Acţiunile SIF1 au înregistrat pe parcursul şedinţei bursiere de ieri o lichiditate scăzută, pe fondul plafonării preţului în jurul valorii de 8.600 lei/acţiune. Societatea a raportat rezultatele financiare aferente primului semestru, în scădere faţă de anul precedent. Astfel, la 30 iunie, profitul pe acţiune era de 296,7 lei, cu 36,5% mai mic decît nivelul consemnat cu un an în urmă. Societatea a obţinut în perioada ianuarie-iunie un profit net de 160,6 miliarde de lei, corespunzător unui profit brut în valoare de 163,2 miliarde de lei.

"Rolast" Piteşti

După mai multe şedinţe de creşteri susţinute, cursul acţiunilor RLS a înregistrat ieri o uşoară corecţie negativă, preţul la care au fost transferate acţiunile fiind de 1.550 lei/titlu, cu 6,1% mai mic decît cursul de închidere de miercuri. Lichiditatea a fost scăzută, fiind transferate 2.292 de acţiuni în valoare totală de 3,5 milioane de lei.

Notă: Săgeţile indică trendul pe care s-a înscris preţul acţiunilor respective în timpul şedinţei bursiere de ieri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb