CA anunţă rezultatele unui studiu de virtualizare

C.P.
Companii #IT / 29 aprilie 2010

CA, reprezentată în ţarra noastră prin partenerul său strategic, SolvIT Networks, a făcut publice rezultatele unui studiu acreditat, realizat de compania Forrester Consulting, în numele CA. Studiul respectiv arată că expansiunea continuă a virtualizării aduce cu ea şi nivele noi de complexitate care ajung să ameninţe calitatea, fiabilitatea şi securitatea serviciilor. Studiul arată, de asemenea, că pe măsură ce responsabilitatea producţiei zilnice trece din subordinea experţilor în subordinea generaliştilor operaţionali, sunt necesare noi instrumente de management şi automatizare pentru a minimiza riscurile.

"Rezultatele studiului reflectă convingerile CA, şi anume faptul că managementul este cheia valorii virtualizării", a spus Roger Pilc, vicepreşedinte senior şi manager general, Virtualizare si Automatizarea Serviciilor, CA. "Un management şi o automatizare cuprinzătoare la nivel de organizaţie, pot duce la creşterea agilităţii IT, şi, de asemenea, pot ajuta la reducerea costurilor, îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi reducerea riscurilor în cadrul mediilor fizice, virtuale şi de cloud computing".

Prima concluzie a studiului a fost că mutarea către cloud necesită modificări ale managementului proceselor şi automatizării. Numeroase organizaţii privesc cloud computing ca pe o consecinţă a virtualizării. 28% dintre respondenţi au în plan să evolueze, cel puţin parţial, de la virtualizare la servicii private de cloud computing în următoarele 6 luni. Pentru a atinge acest ţel, modelele uzuale de dezvoltare de servicii şi operaţii IT trebuie înlocuite. Modificări ale instrumentelor de management al disciplinei procesului, automatizării şi auto-service-ului precum şi modificări organizaţionale sunt inevitabile.

O altă descoperire a studiului a arătat că acoperirea cât mai cuprinzătoare a domeniului este critică. Una dintre cele mai frecvente cerinţe ale utilizatorilor din cadrul organizaţiilor este existenţa abilităţii instrumentelor de management de a administra cu uşurinţă componentele întregului serviciu virtualizat, componente care sunt adiacente serverului virtual, şi care includ sisteme fizice, reţele şi depozitare.

De asemenea, este necesară o abordare descendentă, focusată pe aplicaţii, se arată în studiul citat. Cerinţele de business se învârt în jurul aplicaţiilor şi nu în jurul infrastructurii. Analiza aplicaţiilor se află în topul caracteristicilor dorite pentru managementul virtualizării.

Grupul studiat a fost format de 257 de persoane cu putere de decizie din U.S.A., Marea Britanie, Franţa, Germania şi Japonia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb