CA Clarity PPM - lider pentru Project and Portfolio Management

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 septembrie 2008

Computer Associates reprezentată în România de SolvIT Networks, anunţă că Gartner, Inc. a poziţionat produsul CA Clarity PPM în cadranul liderilor în raportul "Magic Quadrant for IT Project and Portfolio Management Applications". CA Clarity PPM furnizează organizaţiilor capabilităţi deosebite de project and portfolio management (PPM) şi este utilizat în întreprindere pentru înlesnirea guvernantei IT, maximizarea capacitătii de dezvoltare a noilor produse şi automatizarea organizaţiilor ce oferă servicii profesionale. CA a fost poziţionată în cadranul liderilor datorită viziunii şi capacitătii de execuţie complete.

"Suntem mulţumiţi că Gartner a plasat CA Clarity PPM în cadranul liderilor în piaţa foarte dinamică a PPM-ului", a afirmat Jacob Lamm, vicepreşedinte executiv al CA Governanace Group. "CA Clarity PPM este o piatră de hotar în strategia CA de guvernanţă şi suntem mulţumiti ca angajamentul şi investitiile depuse în această aplicaţie critică este recunoscut de mai mult de 800 de clienti la nivel mondial care il utilizează în prezent pentru a reduce costurile aferente luării deciziilor la nivel organizational."

"Căutând o soluţie PPM care să îmbunătăţească vizibilitatea şi guvernanţă în cadrul organizatiei noastre, raportul magic Quadrant pentru aplicatii IT PPM realizat de Gartner s-a dovedit a fi o resursa valoroasa si de actualitate motiv pentru care si noi consideram CA Clarity PPM - lider confirmat pe această piaţă," a afirmat Michel Beller, CIO la Steve & Barry"s. "Făcând o evaluare riguroasă a vendorului şi produsului, am selectat CA si CA Clarity PPM şi am început deja să avem beneficii din implementarea soluţiei şi colaborarea cu CA."

Gartner Magic Quadrant

Gartner Magic Quadrant este protejat prin drepturi de autor 2008 de Gartner, Inc., şi este refolosit cu permisiune. Magic Quadrant este o reprezentare grafica a unei anumite piete intr-un anumit interval de timp. El descrie modul utilizat de Gartner pentru analiza a modului in care anumiti vendori respecta criteriile cerute de piata, aşa cum sunt definite de Gartner. Gartner nu aproba orice furnizor, produs sau serviciu descrise în magic quadrant, şi nu sfatuieste utilizatorii de tehnologie sa ii selecteze numai acei furnizori plasati în cadranul "liderilor". Magic Quadrant este destinat sa fie doar un instrument de cercetare, şi nu se doreşte a fi un ghid de acţiune. Gartner respinge toate garantiile, exprese sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garantii de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.

Despre CA Clarity PPM

CA Clarity PPM, o solutie de top in industria solutiilor de management al proiectelor si portofoliilor, le permite organizatiilor IT sa atinga performanta la nivel mondial, prin imbunatatirea calitatii angajamentelor pe care le iau fata de clientii lor si cresterea capacitatii acestora de sporire a eficientei. Sistemul CA Clarity PPM particularizeaza programarea integrata a portofoliului IT, cerintele managementului, planificarea resurselor de timp si cost. Mai mult de 800.000 utilizatori de la mai mult de 800 de companii depind de CA Clarity PPM sa guverneze mediul IT si, din ce în ce mai mult, pentru a gestiona dezvoltarea de noi produse (NPD).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb