Camicna Development dezvoltă Acmanic, proiect rezidenţial de lux în valoare de 25 de milioane de euro

G.D.
Companii / 21 iunie 2022

Camicna Development dezvoltă Acmanic, proiect rezidenţial de lux în valoare de 25 de milioane de euro

Dezvoltatorul cu capital autohton Camicna Development a demarat proiectului rezidenţial boutique de lux Acmanic cu o valoare investiţională de 25 de milioane de euro, care propune o comunitate restrânsă, însumând doar 51 de apartamente, formate integral din duplexuri de peste 120 de metri pătraţi fiecare, cu terase spaţioase şi grădini proprii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, proiectul este amplasat în zona Iancu Nicolae din nordul Bucureştiului, la marginea pădurii Băneasa şi în imediata apropiere a liceului teoretic Mark Twain şi a Cambridge School of Bucharest. Cele 51 de apartamente supraetajate vor fi amplasate în două clădiri cu câte trei etaje fiecare.

Acmanic va fi unul dintre cele mai sustenabile proiecte rezidenţiale de pe piaţa locală, încălzirea şi răcirea unităţilor rezidenţiale urmând a fi efectuată printr-un sistem de pompe căldură. În plus, proiectul va beneficia şi de panouri solare care vor furniza energie electrică iar fiecare duplex va fi dotat cu sisteme smart home. Un alt factor diferenţiator al proiectului rezidenţial de lux va fi înălţimea apartamentelor, de 3 metri în zona de living şi 2,8 metri în zona dormitoarelor.

"Piaţa rezidenţială de lux din Bucureşti trece prin cea mai bună perioada a sa din istorie, cu o cotă de piaţă de aproximativ 4,6% din oferta nouă, adică peste 1.500 de locuinţe premium şi de lux aflate în construcţie, un record pentru segmentul de profil. Amplasamentul Acmanic, lângă pădurea Băneasa, este printre ultimele disponibile în zona Iancu Nicolae, primul pol rezidenţial de lux al oraşului, iar proximitatea faţă de două instituţii de învăţământ de top reprezintă un atu", a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania, consultantul imobiliar al proiectului.

Fiecare unitate rezidenţială va fi înconjurată de grădini şi spaţii verzi cu o suprafaţă totală de 3.000 de metri pătraţi. Termenul de finalizare al proiectului este prevăzut pentru trimestrul patru al anului 2023.

SVN Romania este unul dintre cele mai mari jucători activi pe piaţa de consultanţă imobiliară din România şi liderul detaşat al segmentului rezidenţial. Compania are şi trei birouri regionale, în Braşov, Cluj - Napoca şi Covasna şi este consultantul şi agentul a peste 20 proiecte rezidenţiale amplasate în Bucureşti şi în ţară. SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni, în care activează peste 2.000 de consultanţi imobiliari şi personal administrativ, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb