Camionul GE Healthcare aduce la Bucureşti cele mai noi tehnologii de imagistică medicală pentru sănătatea femeilor

S.B.
Comunicate de presă / 17 iunie 2022

Camionul GE Healthcare aduce la Bucureşti cele mai noi tehnologii de imagistică medicală pentru sănătatea femeilor

GE Healthcare porneşte în turneu prin Europa, vizitând 9 ţări şi 20 de oraşe timp de 6 luni pentru a prezenta cele mai recente inovaţii în imagistica medicală, tehnologii şi soluţii care pot ajuta în mod eficient la detectarea precoce a cancerului, oferind în acelaşi timp un diagnostic rapid pacienţilor care au nevoie de el.

Sub motto-ul "Every image tells a story", proiectul scoate în evidenţă importanţa imagisticii de diagnostic în tratamentul afecţiunilor, precum şi îmbunătăţirea experienţei pacientului şi a eficienţei fluxului de lucru al specialiştilor şi tehnicienilor.

Camionul special conceput de GE Healthcare, împreună cu o echipă de specialişti invitaţi, se află în România în perioada 7 - 23 iunie, pentru a prezenta soluţii pentru sănătatea femeilor, de radiologie şi de ultrasonografie. În 18 şi 19 iunie, camionul se va afla la Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti, bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 2.

În cadrul turneului, echipa GE Healthcare ghidează vizitatorii într-un tur personalizat al tehnologiilor şi soluţiilor pentru sănătatea femeilor, de radiologie şi de ultrasonografie, soluţii care pot ajuta la un diagnostic rapid şi optim. Echipa GE Healthcare aşteaptă radiologi, oncologi şi alţi profesionişti, precum şi studenţi din industrie, pentru a afla informaţii valoroase despre soluţiile inovatoare de imagistică medicală.

Potrivit Planului Naţional de Combatere a Cancerului, în România, cancerul de sân reprezintă o problemă majoră de sănătate publică, fiind cel mai frecvent cancer întâlnit la populaţia feminină şi principala cauză de mortalitate prin cancer la femei. În anul 2020, conform Globocan, în România au fost diagnosticate 12085 cazuri noi de cancer de sân şi au fost înregistrate 3918 decese ca urmare a acestei afecţiuni.

Lipsa unui program de screening populaţional organizat pentru cancerul de sân şi ineficienţa screeningului mamar oportunist au impact în numărul relativ mare de cazuri noi descoperite în stadii avansate de boală.

Media anilor de viaţă pierduţi prematur prin cancer de sân este de aproximativ 7 ani la 1000 de femei adulte, în timp ce rata de supravieţuire la 5 ani este de aproximativ 75% în România, faţă de 83% în UE.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), în 2020, 2.3 milioane de femei au fost diagnosticate cu cancer de sân şi au fost înregistrate 685.000 de decese la nivel global. La sfârşitul anului 2020, 7,8 milioane de femei au fost declarate supravieţuitoare ale bolii, după ce au fost diagnosticate cu cancer de sân în ultimii 5 ani.

"Prezenţa tehnologiilor GE Healthcare şi întregul turneu au scopul de a creşte gradul de conştientizare cu privire la importanţa examinărilor medicale în timp util, la detectarea afecţiunilor suficient de devreme pentru a începe tratamentul adecvat, crescând şansele de supravieţuire. Examinările de screening regulate şi efectuate în timp util sunt esenţiale pentru diagnosticarea precoce a bolilor, atunci când şansele pentru un tratament eficient sunt cele mai mari. Întârzierea screening-urilor recomandate poate duce la omiterea de cancere în stadiu incipient, care nu sunt detectate până când sunt deja mai avansate şi potenţial mai dificil de tratat, ceea ce are un impact atât asupra şanselor de vindecare, cât şi asupra costului tratamentului. Este foarte important să încurajăm femeile să meargă la controale medicale preventive. Aceste lucruri nu se pot schimba fără conştientizarea şi acţiunea directă a pacientului", a declarat Alexandra Munteanu, Country Manager GE Healthcare pentru România şi Republica Moldova.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb