CAMPIONATUL PRESEI LA FOTBAL "BURSA" a primit trofeul fair-play

DAN NICOLAE
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 24 decembrie 2010

"BURSA" a primit trofeul fair-play

Echipa de fotbal a ziarului Bursa a primit trofeul fair play din partea organizatorilor Campionatului Presei la Fotbal. Este ştiut că nicio faptă bună nu rămîne nepedepsită, dar când sunt mai multe urmează şi recompensa. Fotbalul cu zâmbetul pe buze a fost răsplătit şi apreciat aşa cum se cuvine. Lipsa de valoare în sport poate fi scuzată, dar lipsa spiritului de fair play este de neiertat. Într-o lu-me cu nervii tot mai întinşi, sportul poate şi trebuie să fie o oază de normalitate.

Jucătorii de la Bursa au găsit puterea să se ridice de jos după în-frângeri în urma cărora alţii ar fi cerut câte o pernă ca să se culce definitiv. "Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!", este îndemnul lansat de părintele olimpismului modern, Pierre de Coubertain. În acest spirit componenţii acestei echipe atipice s-au înscris deja pentru următorul turneu propunându-şi un obiectiv îndrăzneţ: niciun fault. Golurile şi rezultatele pot veni sau nu, importantă este bucuria jocului.

În ultima zi a Campionatul Presei la Fotbal organizat de Smart Olympic s-au disputat cele două finale. Echipa ziarului Cancan a reuşit să câştige trofeul, impunându-se în finală, după executarea loviturilor de departajare, în faţa celor de la România Liberă. În meciul pentru locul 3, Mediafax a trecut de B1 TV cu scorul de 4-1, disputa fiind cu mult mai strânsă decât o arată scorul. Extrem de tensionate, ambele partide au fost pigmentate cu mici reprize pugilistice, încrâncenarea jucătorilor lăsând impresia că la mijloc era mai mult decât un simplu meci de fotbal amator. Probabil se mai plătesc mici poliţe, care au mai multă legătură cu tirajele şi ştirile exclusive decât cu sportul. Tocmai de aceea s-a pus în discuţie ca în 2011 să fie organizată şi o competiţie în care ziariştii să se întreacă în nobila artă a boxului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb