Carduri de acces pentru elevi în şcolile şi liceele din Sectorul 1

F.A.
Comunicate de presă / 2 septembrie 2013

Primăria Sectorului 1 va introduce carduri de acces pentru elevi în toate şcolile şi liceele din această zonă administrativă, cu excepţia şcolilor speciale, conform unui comunicat de presă.

De la 15 octombrie 2013 vor beneficia de acest sistem şi elevii nou- veniţi din clasele pregătitoare în clasa I, respectiv elevii care au trecut din clasa a VIII-a în clasa a IX-a.

Acest sistem va creşte siguranţa elevilor în unităţile de învăţământ din Sectorul 1, prevenindu-se producerea actelor de vandalism în perimetrul şcolilor şi liceelor, dar va fi monitorizată şi prezenţa elevilor la ore, scăzând semnificativ numărul de absenţe.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat: " Prin introducerea cardurilor de acces pentru elevi reuşim practic să securizăm unităţile de învăţământ din Sectorul 1 şi să garantăm siguranţa copiilor noştri pe toată durata orelor de curs. Totodată, va scădea semnificativ şi numărul absenţelor pentru că sunt monitorizate toate intrările şi ieşirile elevilor de la şcoală, informaţii la care vor avea acces şi părinţii".

Prin acest sistem sunt monitorizate toate intrările şi ieşirile elevilor din unitatea de învăţământ printr-un card de acces ce este citit automat de antenele magnetice amplasate la fiecare intrare, respectiv ieşire din şcoală. În plus, a fost creat şi un portal web http://www.accesinscoli.ro/ prin care părinţii, după ce vor primi un username şi o parolă, vor avea acces la situaţia absenţelor propriului copil şi la alte informaţii personale generate de sistem.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb