Cargus a investit 500.000 euro într-un depozit în Buzău

Comunicate de presă / 11 mai 2021

Cargus a investit 500.000 euro într-un depozit în Buzău

Cargus a deschis un depozit standardizat şi modern, la Buzău, în urma unei investiţii de 500.000 de euro. Noul depozit are la bază un concept adaptat pentru industria de curierat. Acesta poate susţine o creştere suplimentară a volumului, menţinând în acelaşi timp cele mai înalte standarde de calitate pentru serviciile oferite clienţilor: coletele sunt manipulate mai eficient, iar curierii sunt ajutaţi să îşi optimizeze operaţiunile pe traseu, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Dorim să ne extindem într-un mod cât mai eficient şi agil, iar depozitul de la Buzău este încă un pas în această direcţie. Principalul său avantaj este tocmai faptul că nu oferă un spaţiu mare de depozitare, ci instrumente moderne de logistică prin care curierii descarcă şi încarcă rapid vehiculele. Ca atare, coletele clienţilor noştri sunt procesate mult mai eficient. Astfel, atât curierii au de beneficiat din această investiţie, optimizându-şi rutele şi fiind mai productivi în fiecare zi, cât şi clienţii din zona respectivă, printr-un standard de livrare ridicat.", a declarat Diana Gheorghe, Chief Operating Officer, Cargus.

Depozitul de la Buzău are o suprafaţă operaţională de 1.385 mp, la care se adaugă spaţiul de 280 mp dedicat birourilor. Datorită rampelor şi porţilor de tip drive-in, depozitul are un model cross-docking, care permite procesarea unei game largi de greutăţi şi volume şi descărcarea şi încărcarea mai rapidă a vehiculelor. Astfel, Cargus oferă atât curierilor, cât şi clienţilor o calitate ridicată a serviciilor, ca urmare a unei performanţe de timp îmbunătăţite şi a opţiunilor flexibile de intrare şi ieşire pe rute a curierilor. Rezultatul final constă în livrări de calitate mai rapide.

Structura include, de asemenea, un punct Ship & Go, conceptul Cargus creat ca opţiune integrată de livrare la domiciliu pentru clienţi. În noul format, punctul Ship & Go încorporat în depozit oferă clienţilor o imagine unificată pentru serviciile Cargus prestate de la preluare până la livrare.

Depozitul din Buzău a presupus o investiţie de 500.000 de euro, care include execuţia proiectării şi capabilităţile tehnice care permit eficientizarea operaţiunilor. Prin urmare, Cargus îşi continuă planurile de expansiune, după deschiderea depozitelor CTP Dragomireşti şi din Timişoara. Noul depozit se află în zona periferică a Buzăului, având acces rapid atât la oraş, cât şi la zonele pe care le deserveşte, compania luând în considerare şi aspecte de mediu în decizia privind amplasarea sa.

Recent, Cargus a anunţat şi o investiţie de 2,25 milioane de euro pentru echiparea curierilor cu dispozitive Personal Digital Assistant (PDA), care le vor facilita activitatea şi vor reduce timpul de livrare. În perioada următoare, Cargus va continua să investească în eficientizarea operaţiunilor sale. Toate aceste planuri fac parte din strategia fondului de investiţii Mid Europa Partners, unul dintre cei mai activi investitori din România, care a preluat Cargus la începutul anului 2019.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb