"Carlsberg Polska" intră în "ProLogis Park Wroclaw"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 28 martie 2007

Grupul "ProLogis", cel mai mare proprietar, manager şi dezvoltator de spaţii de depozitare şi distribuţie, a anunţat că dezvoltă o clădire built-to-suit pentru "Carlsberg Polska", în "ProLogis Park Wroclaw". Construcţia va totaliza 18.425 de mp de spaţii de depozitare şi de birouri.

" a fost conceput pentru clienţi de dimensiune mare şi medie. Parcul logistic oferă cele mai avansate soluţii de depozitare pentru diferite tipuri de produse. Suntem mulţumiţi că fima a apreciat standardele înalte ale clădirilor . Dezvoltarea economiei poloneze determină o creştere a cererii pentru spaţii moderne de depozitare, de aceea toţi clienţii noştri doresc să utilizeze soluţii logistice de cea mai bună calitate" a spus Micha³ Czarnecki, director de leasing în cadrul "ProLogis".

"ProLogis Park Wroc³aw" este un centru modern de distribuţie, localizat la doi kilometri de Wroc³aw, în municipiul Kobierzyce. Localizarea sa favorabilă pe drumul naţional Nr. 35 Wroc³aw - Praga asigură condiţii optime de comunicare cu restul ţării, în timp ce apropierea de aeroportul Wroc³aw - Starachowice asigură legături aeriene către majoritatea capitalelor europene.

După ce va fi finalizat, parcul va consta din opt clădiri, oferind 165.000 mp de spaţii moderne de distribuţie. În prezent, parcul de distribuţie are şase clădiri, cu o suprafaţă totală de 111.000 mp şi este deja închiriat în proporţie de 98%. Alte două clădiri vor fi dezvoltate în cursul acestui an.

Printre clienţii "ProLogis Park Wroc³aw" se numără DFDS, "DHL Exel Supply Chain", "ET Euroterminal", GNT, "Hellmann Mauritz", HI-P Poland, JAS-FBG, "Kuehne+Nagel", "Meble Black Red White", MSI, "Schenker", "Silimpex", "Torfarm", "Vectrix" şi "Wincanton Trans European Polska".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb