Începând din această toamnă, platforma complexă de HoReCa, dezvoltată de Carmolimp, zizam.com, se extinde şi în capitală, atât pentru secţiunea business to business cât şi pentru publicul larg. Bucureştenii vor putea comanda mâncare gătită atât la pungă, cât şi la caserolă, începând cu toamna acestui an. Sistemul va folosi atât platformele clasice de livrare cât şi pick-up points: puncte de livrare în principalele zone ale oraşului, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.
"Extinderea către Bucureşti este un pas important pentru noi. Nu putem să uităm că este cea mai mare piaţă de desfacere din ţară. Acesta a fost primul obiectiv încă de la început, dar am amânat momentul pentru că am vrut să ducem conceptul Zizam pe litoral, în plin sezon, aşa că ne-am reorganizat în ultimele luni. Practic, vom face accesibilă această platforma atât persoanelor fizice, dar va folosi şi ca punct de extindere principal pentru B2B", a afirmat Valentin Şoneriu, Directorp General Carmolimp.
Zizam by Carmolimp va avea puncte de livrare în principalele zone ale oraşului. Bucureştenii încă îşi mai pot dori unul aproape de casă.
"În momentul de faţă căutăm cele mai bune spaţii, care să fie uşor accesibile şi persoanelor fizice - pieţe, spaţii comerciale în principalele puncte de interes din oraş. Totul se va face, însă, prin intermediul aplicaţiei Zizam, nu va fi un magazin cu vânzare directă, ci strict un punct de livrare. Aplicaţia are o mulţime de beneficii şi sisteme de bonificaţie pentru clienţi - de la diverse promoţii, la reduceri de preţ şi cadouri inedite. În plus, faţă de ambalajele pe care le avem deja (ciorbe la pungă de 4kg şi feluri principale la pungă de 2kg), vom avea o nouă linie de produse şi meniuri ambalate în porţii pentru o persoană, a precizat Valentin Şoneriu, Director General Carmolimp.