Carrefour extinde parteneriatul cu MoneyGram la nivel internaţional

S.B.
Companii / 8 mai 2023

Carrefour extinde parteneriatul cu MoneyGram la nivel internaţional

Grupul Carrefour şi MoneyGram International au anunţat că în 2024 vor extinde serviciile MoneyGram la peste 500 de locaţii Carrefour din mai multe pieţe.

Parteneriatul Carrefour - MoneyGram a fost lansat în premieră în România în 2009, iar succesul său a determinat extinderea la nivelul Grupului Carrefour, care îl va implementa în următoarea perioadă în şapte ţări: Franţa, Spania, Italia, Belgia, Polonia, Brazilia şi Argentina.

În prezent, în România serviciul este disponibil în toate hipermarketurile Carrefour din ţară (43) şi în 10 magazine Carrefour Market, începând de la 31 martie. De la lansare, acest serviciu a cunoscut evoluţii pozitive, cu creşteri medii de 30% de la an la an şi acumulând peste 40 milioane euro/an.

"Ne bucurăm că am identificat încă din 2009 această nevoie a clienţilor noştri de a trimite şi primi bani într-un mod accesibil, în timp ce merg la cumpărături în magazinele Carrefour România. Pe parcursul parteneriatului nostru local, peste un milion de tranzacţii au fost realizate, iar extinderea colaborării cu MoneyGram la nivelul Grupului Carrefour ne confirmă intuiţia locală de a anticipa asocieri de servicii cu obiceiurile de cumpărare, astfel încât magazinele Carrefour să fie punctul în care clienţii noştri vin şi pentru servicii cu valoare adăugată. Echipa noastră caută în permanenţă noi modalităţi de a le oferi clienţilor cea mai bună experienţă la cumpărături. Mai mult, ambiţia noastră este ca până la finalul anului să extindem serviciul în toate supermarketurile noastre", a declarat Alexandra Pescaru, Client Service Director, Carrefour România.

"Suntem extrem de mulţumiţi de colaborarea de lungă durată MoneyGram cu Carrefour şi datorită succesului proiectului nostru, suntem încântaţi să ne extindem prezenţa în reţeaua Carrefour din România. Promisiunea noastră este că le oferim clienţilor noştri servicii din ce în ce mai accesibile, la acelaşi standard ridicat de calitate cu care i-am obişnuit până în prezent. Extinderea parteneriatului la nivel naţional este o confirmare a angajamentului nostru de a oferi clienţilor MoneyGram cea mai bună experienţă de trimitere şi primire de bani, oriunde s-ar afla în ţară", a declarat Marius Dobrescu, Head of Sales, Southern Europe, MoneyGram

După clienţii Carrefour din România, şi clienţii Carrefour din Europa şi America Latină vor putea să trimită bani către cei dragi direct de la hipermarketul sau supermarketul lor local, în peste 200 de ţări şi teritorii din întreaga lume. MoneyGram va sprijini Carrefour în gestionarea operaţională a acestui nou serviciu, inclusiv în ceea ce priveşte implementarea tehnică, conformitatea şi serviciile pentru clienţi.

"Istoricul colaborării noastre cu MoneyGram pe piaţa din România, de peste 10 ani, ne-a permis să apreciem propunerea de valoare a adăugării transferului de bani la activităţile noastre bancare tradiţionale, fapt care ne-a confirmat că există o nevoie în creştere pentru clienţii noştri. Expertiza globală a MoneyGram în domeniul transferurilor de bani între persoane fizice ne va permite să oferim un serviciu simplu, unificat şi sigur în opt ţări Carrefour. Această colaborare susţine ambiţia noastră de a răspunde în mod constant nevoilor zilnice ale clienţilor noştri cu cele mai bune servicii", a declarat Benjamin Dubertret, Directorul Grupului de Servicii Financiare şi Comerciale al Carrefour.

"Suntem încântaţi să ne asociem cu Carrefour şi să ne extindem serviciile noastre de top în reţeaua lor globală. Întrucât cererea consumatorilor continuă să varieze în funcţie de nevoile specifice fiecărei pieţe, înţelegem importanţa de a oferi opţiuni. Acest parteneriat cu unul dintre cei mai mari retaileri din lume subliniază angajamentul nostru continuu de a pune clienţii pe primul loc şi de a stimula accesul la plăţi transfrontaliere convenabile şi fiabile. Ne aşteptăm la o creştere continuă prin această colaborare strategică", a declarat Alex Holmes, preşedinte şi CEO al MoneyGram.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb