Câştigurile UPS au crescut cu 69% în trimestrul III 2010

C.P.
Companii / 27 octombrie 2010

UPS a anunţat câştiguri ajustate per acţiune diluată de 0,93 dolari pentru cel de-al treilea trimestru al anului 2010, o creştere de 69% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, anunţă compania printr-un comunicat de presă remis redacţiei.

Veniturile globale au crescut cu 9,3%, generând o creştere de 62% a profitului operaţional ajustat, care a ajuns la 1,5 miliarde dolari. Câştigurile raportate per acţiune diluată au fost de 0,99 dolari, o creştere de 80% faţă de valoarea de 0,55 dolari din aceeaşi perioadă a anului trecut. Pe durata trimestrului, UPS a înregistrat un profit după impozitare de 61 milioane dolari datorită vânzărilor imobiliare.

UPS şi-a majorat intervalul orientativ pentru câştigurile ajustate diluate din 2010 la un interval situat între 3,48 şi 3,54 dolari per acţiune diluată, adică o creştere de 51% - 53% faţă de anul trecut.

Pentru cele trei luni care s-au încheiat la 30 septembrie 2010, veniturile au crescut cu 9,3% cu o creştere a volumului zilnic mediu de 5%. UPS a livrat 958 milioane de colete în acest trimestru.

Marja operaţională ajustată s-a mărit cu 410 puncte de bază, ajungând la 12,4%. Marja operaţională raportată a fost de 13,3%.

În primele nouă luni ale acestui an, UPS a generat un flux de numerar liber de 3,5 miliarde dolari. De asemenea, compania a plătit dividende în valoare totală de 1,36 miliarde dolari, a investit un miliard de dolari în cheltuieli de capital şi a răscumpărat 9,3 milioane de acţiuni la un cost de 589 milioane dolari.

Profitul operaţional ajustat a crescut cu 77%, ajungând la 911 milioane dolari, datorită unei creşteri de 6% a veniturilor. Extinderea marjei cu 500 puncte de bază a fost stimulată de creşterea volumului, îmbunătăţirea randamentelor şi avantajele oferite de optimizarea crescută a operaţiunilor. Profitul operaţional raportat a fost de 1,02 miliarde dolari, o creştere de 98%.

Volumul de pe piaţa internă non-SUA a crescut cu 14%, cu precădere în Europa, Canada şi Mexic.

Ca parte a strategiei actuale de dezvoltare a activităţilor de pe pieţele emergente, UPS a intrat într-o alianţă extinsă cu partenerii locali de servicii din Indonezia. Acest acord permite extinderea prezenţei sale în ceea ce priveşte preluarea şi livrarea coletelor internaţionale expres în întreaga ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb