Cât de mult este îmbunătăţită bateria noului iPhone 14 faţă de modelele anterioare

F.D.
Companii / 8 septembrie 2022

Cât de mult este îmbunătăţită bateria noului iPhone 14 faţă de modelele anterioare

Când noile iPhone-uri sunt lansate, subiectul bateriei generează întotdeauna un interes deosebit, iar iPhone 14 nu a făcut excepţie. Apple promovează de obicei autonomia unei noi generaţii ca fiind cea mai durabilă dintre toate. De fapt, încă nu ştim capacitatea bateriei iPhone 14. Aceste informaţii sunt de obicei cunoscute atunci când site-urile web specializate demontează dispozitivul, relatează bullfrag.com.

În ciuda celor de mai sus, acum că site-urile oficiale ale iPhone 14 sunt deja active, este posibil să se cunoască date suplimentare despre autonomia lor. Putem să îl comparăm cu modelele din generaţia anterioară. Luaţi în considerare, totuşi, că numerele pot varia prea mult în funcţie de sarcinile pe care le efectuaţi pe dispozitiv. De asemenea, nu uitaţi că aceste tipuri de cifre sunt obţinute prin teste în medii controlate.

iPhone 14 îmbunătăţeşte bateria predecesorilor săi, dar diferenţa variază în funcţie de modelul analizat. De exemplu, anul acesta Apple a readus varianta Plus pe iPhone-urile standard. Având un spaţiu mai mare, compania a avut mai mult spaţiu pentru a integra o baterie mai mare. Acesta este motivul pentru care iPhone 14 Plus, în comparaţie cu iPhone 14, iPhone 13, iPhone 12 şi iPhone 11, iese înainte cu o marjă largă, precizează bullfrag.com.

Cât de mult este îmbunătăţită bateria noului iPhone 14 faţă de modelele anterioare

Acest aspect nu se reflectă în acelaşi mod cu iPhone 14 Pro, deoarece predecesorii săi imediaţi, iPhone 13 Pro, au avut aproape aceleaşi măsurători.

Cât de mult este îmbunătăţită bateria noului iPhone 14 faţă de modelele anterioare

Pe plan intern, în plus, nu a existat o rearanjare semnificativă a componentelor pentru a elibera spaţiul pentru baterie. Acum, dacă se face comparaţia cu iPhone-ul mai vechi, acolo se poate observa o diferenţă mai mare. O puteţi vedea mai jos:

Cât de mult este îmbunătăţită bateria noului iPhone 14 faţă de modelele anterioare

Aceste comparaţii ne permit să tragem câteva concluzii importante. În primul rând, dacă aveţi un iPhone 13 sau iPhone 13 Pro şi vă gândiţi să vă actualizaţi dispozitivul, luaţi în considerare că creşterea autonomiei abia se va observa. Dimpotrivă, dacă ai de gând să faci saltul de la un model mai vechi, vei observa fără îndoială o diferenţă. Cu atât mai mult pentru că telefonul tău mobil, datorită anilor în care a fost în folosinţă, a redus durata de viaţă utilă a bateriei sale şi o încărcare completă nu mai durează atât de mult ca atunci când tocmai a fost lansat, scrie sursa citată.

În cazul particular al iPhone 14, modelul Plus este ideal pentru acele persoane care, pe lângă faptul că îşi doresc un ecran mai mare fără a sparge portofelul pentru Pro Max, au nevoie de o autonomie care să dureze mai mult, mai precizează bullfrag.com.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb