CĂTĂLIN DRULĂ:  "Guvernarea PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporţii"

F.D.
Politică / 8 iulie 2022

"Guvernarea PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporţii"

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a acuzat, astăzi, coaliţia de guvernare că duce România către o criză economică "de proporţii", informează Agerpres.

"Guvernarea socialistă cu epoleţi PSD - PNL ne duce către o criză economică de proporţii. O criză evitabilă în care vom ajunge din cauza unor bandiţi. A început deja cu inflaţia. Va ajunge în curând probabil spre 16 - 17%. Urmează frânarea abruptă a economiei. Împreună impactul celor două e devastator", a scris Drulă, pe Facebook.

El a adăugat că a avertizat în luna mai că România se îndreaptă către "cel mai mare dezastru" - stagflaţia.

"Ieri, guvernatorul BNR Isărescu a spus acelaşi lucru: ' Am fost întrebat care mi se pare că este acum cel mai mare risc, am spus scurt: stagflaţia'. Ce înseamnă asta? Creşteri de preţuri în continuu, scăderea puterii de cumpărare, firme care se închid, locuri de muncă care se pierd, şomaj, apartamente luate pe credit executate de bănci, oameni care ajung la disperare. Adică multă suferinţă pentru oameni. O suferinţă pentru care Iohannis şi Ciolacu sunt direct responsabili", a adăugat Cătălin Drulă.

Potrivit acestuia, criza era "evitabilă" prin politici fiscale "responsabile", prin reducerea cheltuielilor statului şi reforme.

"O suferinţă care era evitabilă. Prin politici fiscale responsabile. Prin reducerea cheltuielilor statului. Prin eficientizarea sectorului public. Prin reforme. Prin înlocuirea finanţării de la buget (programe-mamut fără finanţare ca PNDL3) cu fonduri europene. Adică tot ceea ce netrebnicii de la guvernare nu fac", a susţinut liderul USR.

În opinia sa, mediul privat este "cocoşat" de Guvern cu noi taxe, deşi "a dus greul" în pandemia de COVID-19.

"Din păcate, decontul va fi plătit tot de români. Iar ei vor fugi de la guvernare, după ce au făcut ţara praf. Nu uitaţi. Şi nu le mai daţi votul vreodată", a transmis Drulă.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Daca GHITA CIOBANU,avea mana pe BATA,acest surogat de politician,este purtator de RANGA,cu care a fugarit comerciantii care isi castigau painea cu niste mici magazine la metrou.Sa ne inchipuim ca RANGA,ajunge presedintele NEOMARXISTILOR de la adunatura pompos numita UNIUNEA SMINTITILOR ROMANI si ar veni la guvernare,cine nu ar asculta de ordinele smintitilor ar primi numai RANGI in cap.Citeam azi ca alt smintit unu bulai,s-a aratat ingrozit ca un NAS dintr-un tren i-a cerut spaga intrucat nu avea bilet.Ori NASU nu l-a cunoscut,ori nu a stiut cum sa procedeze. Cum trebuia actionat.? NASU,trebuia sa dea dovada de clementa iar la urmatoarea statie trebuia sa il dea jos pe contravenient si sa ii spuna ca poate sa continue drumul calare pe un cal,intrucat o tara intreaga l-a vazut pe bulai ce fizic de CAVOBOI avea pe o MARTOAGA.Asa ca romani feritiva de MAGARUSI.!

    1. Va e frica de ei, si daca dispar tot ramaneti cu cosmarul ca apar altii si nu mai puteti pacali oamenii cu vesnicele rocade intre vechii corupti.

      Comerciantii mici de la Metrou sint cei care au "platit"(patit) contractele grase pt Radoi.

      Securist?

    nu guvernarea ciclul scrut al creditului!!! - nu mai dati vina pe altii!! va rog

    Va multumesc! 

    rabdare 2024-2026-2028 

    s c crt 

    Resetare scrie pe voi.

    Ca de pe la voi de pe acolo, multi trebuie internati la psihiatrie, la Socola. In afara de cei care trebuie dusi "la brutarie" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb