Cătălin Drulă: "O să fac tot ce ţine de mine ca Gabriela Firea să nu ajungă din nou primar"

S.B.
Politică / 20 mai 2023

Cătălin Drulă: "O să fac tot ce ţine de mine ca Gabriela Firea să nu ajungă din nou primar"

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă, întrebat dacă USR îl va susţine pentru un nou mandat la Primăria Capitalei pe Nicuşor Dan, că va face tot posibilul pentru ca Gabriela Firea să nu ajungă din nou în funcţia de primar al Bucureştiului, informează news.ro.

"Pe Nicuşor Dan în primul rând îl susţinem acum, pentru că a fost candidatul nostru şi pentru că se străduieşte să facă ceva cu Bucureştiul. Şi în al doilea rând eu - şi sunt şi bucureştean - o să fac tot ce ţine de mine ca Gabriela Firea să nu ajungă din nou primar, pentru că administraţia Firea a fost un dezastru financiar, un dezastru instituţional şi a răpit acestui oraş, probabil zece ani", a declarat Cătălin Drulă la Prima TV, Întrebat dacă îl va susţine în continuare pe Nicuşor Dan pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, acesta a menţionat că USR va face "tot ce este inteligent politic" anul viitor pentru ca Firea să nu fie realeasă primar al Capitalei.

Opinia Cititorului ( 30 )

  1. Bad leaders care about who's right.

    Good leaders care about what's right. 

    Abordare si mentalitate de tip finita. 

    s c cret 

    USR autorul coalitiei monstruase PSD-PNL,

    sa dispara ca formatiune politica,

    rebuturi politice de acest "gen" nu mai avem nevoie 

    1. Tu nu mai ai nevoie de USR, tu ai nevoie de metalul pretios din patru litere HAUR!

      Dar chiar in afara de tradatori de tara nu avem NIMIC ??!!

      pesedist de mic sau de ocazie?!

      Interesant cata pasiune trista se naste in urma unui articol despre USR :-) in timp ce la restul stirilor pozitive despre mafia USL, tacere. Cuiva ii este frica?

      Care USL boss? Ca cei cărora le spuneți USL acum sunt de fapt PSD + o amestecătură de foști PNL-iști și muuuulți băsiști. Nu mai spun că USR-ul pe care îl pupați așa pasional a fost în alianță cu PNL-ul pe care acum îl înjură non-stop.

      Sunteți cu toții o apă și-un pământ.  

      USR partid de crima organizata!!! PROSTI CU DIOLOMA AM VAZUT LA VIATA MEA O GARLA! USR VA MAI LUAN8SCAIVA VOTURI DE LA ACESTI PROSTI, DAR CU DIPLOMA!

      Draga zlatare care scrii cu h inaintea A de sub poala bulibasei, in lb romana se scrie AUR dar tu n-ai trecut pe la scoala.

      Prin urmare esti needucat si votant consumator de mUeSeRe, o hazna neomarxista ca partid nu ii pot spune. Ati uitat ce v-a umilit Citu, slugilor? :))) Votam AUR! 

      Care monstruasa coalitie?

      Au stat 2 luni la guvernare.  

      Psd si pnl i-au ejectat . Sau esti uituc? 

      Usr nu s-a bagat la spolierea Romaniei.

      Vezi sa-ti procuri Mentat-pentru memorie. 

    O să fac tot ce ţine de mine ca USR care este astazi dirijat si controlat de fostul sef SRI, Mihail Florian Coldea, sa nu ajunga la putere in Romania. Ati tradat de prea multe ori!

    1. Ce tine de tine?

      Nimic. Asta o sa faci tu ca sa nu ajunga USR la ''butoane''. 

      E de ajuns. :))))

      Drula NIMICUL ROMANESC

      E suficient sa nu votam loazele corupte ale mUeSeRe. Si asta tine de noi, romanii liberi. Votam AUR sa crape slugile lui soros de necaz!

    The desire to fix another is an active avoidance of the neglected self.

    s c cret 

    Nu o sa votez un partid politic sustinut din afara(financiar etc).Ce societati de productie,comerciale,etc.mai sunt romanesti?Cat din teritoriul Romaniei il detin strainii?

    1. Strainii NU "Detin" NIMIC!

      Strainii "Detin" Dreptul de "Control" asupra fluxului de numerar curs din ce "detin/controleaza". 

      Guvernul permite "Detineri/control" strain in tara noastra ca sa tina intrari straine de capital si cursul echilibrat. 

      Leul nostru nu este "Tare" ca raport cu alte valute prin "productie" ci prin credit/investiii ce curge in consum. 

      Piramida populatie arata ca dam raterui inca la "productivitate mai mare decat consumul" iar asta cere intrari externe de capital si liberalizare unele sectoare. 

      Cu cat intra mai mult capital, cu atat piata interna isi dezvolta noi capacitati de productie si stocuri ce va asimila treptat noua pondere de populatie productiva in timp ce batranii mor natural iar cei ce nu se descurca migreaza. Cand batranii dispar din piata si ram doar "oameni cu putere de munca" atunci se schimba/debalanseaza iar politica economica in favoarea intarna. 

      In statele unite s-a vazut cel mai vine deplasarea de fluxuri cand intarn cand extern ca procent din pibul lor; idem se repeta in mai toate statele; relativ dezvoltate si cu cont curent semiliberalizat or liberalizat. 

      Teritoriul Romaniei este in continuare al Romanilor! 

      Nu mai cadeti in plasa manipularii din necunostinta de cauza si de istorie economica. 

      govul mulge mai usor taxe impozite si fluxuri din externalizare "terenuri si proprietati" in timp ce cei ce le gestioneaza reusesc sa mentina co competitivitate si sa isi exporte surplusul de productie si flux de bani. 

      Exportul surplusului este necesar caci altfel face in piata supra stoc; exportand statul culege iar taxe de la ei; in timp ce ei pot face profituri in alte piete prin export la volum mare pe un teren lucrat intern relativ ieftin - in parametrii de profitabilitate. 

      Odata la cv ani buni; populatia interna reuseste sa adune iar capital propriu prin investitii; odara umplerea interna cu capital propriu, bancile-economia-investitiile se vor sustine in rapoarte de proftabilitate fara a "externaliza detineri financiare". 

      Romania nu poate inca sa isi sustina economia daca nu lasa contul curent liberalizat! - externalizare de detineri financiare si free floating currency. 

      Teritoriul Romanieie a mai avut perioade cu multe "valute circulate intern" si perioade fara valute circulate intern ca pondere din masa monetara. 

      Nu te mai stresa si joaca. 

      s c cret 

      romania a fost pasalac sute de ani. aia tineri fara spirit intrepinzator sa plece ca e foame de mana de lucru pe meleaguri mult mai ok. restul sa ramana ca taxele sunt mici si palmasi destui.

    Firea vrea taxe mari pentru circulatie in oras pentru soferii cu masini vechi si a dat vouchere biciclete doar la cunostinte.

    1. este o politica de taxare si schimbare capacitati vechi din circulatie.

      Cum oamenii uita de fel trecutul; istoria economica araca ca prin melegurile oraselor romaniei au mai fost aglomerari de "carute" si eliberari de "carute". 

      Au fost perioade in romania cu magazine langa magazine; carute langa carute; masini langa masini si perioade in care piata de dizolva treptat de ele; de cererea veche, de carutele cechi, de magazinele vechi... si ajungea mereu intr-un punct de curatare si "goliciune economica /de capacitati vechi" in piata. 

      De aici alt impuls nou in fata de umplere cu noi capacitati de productie-transport-vanzare-ma gazine-generatii oameni-familii-copii.... 

      Nu are de ce sa te ingijoreze "taxarea" tablelor vechi. 

      Tin minte bine si "disparitia" bicicletelor din trafic si ramas ca pondere in societate "mersul pe jos pentru piciorul frumos"; sau cand predomina transportul public. 

      Anii 20-30 -35-40-plin pana la refuz bucurestiul si orasele de carute+biciclisti+masini - pe urma se distrug capacitatile vechi si rezulta o curatire totala de capacitati vechi in piata; o goliciune economice gata sa fie imbracata in fata cu alta haina economica culturala ideologica politica. 

      s c cret 

    Cata, lin ca te duci de-a dura!

    Ce tine de tine? Esti un ac in cu fan! 

    Inca n-ai auzit de regula democratiei? majoritatea (mafioata) decide.

    Ati fost lasi/ati fugit din front; acum "ciocu' mic!). 

    1. activist de partid ?

      Este un patriot algerian, membru AUR, cu pensie mică.

      Nu mai duce grija AUR ca o sa bociti la alegeri, sunteti doar slugi neomarxiste ale muuusr, parveniti care traiesc pe banii parintilor si ling la drula...

    Haii ma ca esti o Drula,

    Pai cine va mai ia in seama securistilor.  

    Ca formațiune politică USR are cei mai mulți oameni cu școală, care,datorită seriozității au probabil o medie a salariilor între 8-10.000 lei net,pentru care au plătit impozit statului român! Din impozitele astea se plătesc pensiile celor care votează cu PSD ,pesedistii bogați fentand fiscul! Să aducem acuzații e ușor să facem ceva pentru țară e mai greu!

    De unde atâta ură la adresa USR nu înțeleg, de unde atâta bunăvoință pentru niște leneși purtători de steaguri, fie ele și tricolore ( AUR)!! 

    1. Sunt tineri de succes, încruntați. Când au ajuns la butoane, pe plan local, au început să le meargă hârtiile prin sistem. La nivel central, prevederile din PNRR sunt de pomină, numai n-au menționat mătușile care vor ține banii până la albire.

      Ce nu intelegi tovarase neomarxist? usr e o cloaca de parveniti cu mofturi, scoliti la ff la spiru haret, de succes doar pe la clantele corporatiilor si pilosi ca orice pui de securist.

      usr a inceput atacurile la AUR cum faci si tu acum, de ciuda ca AUR i-a redus masiv electoratul si are succes mult mai mare in opozitie. usr sunt preocupati de teme importante ca lgbtqnplm in timp ce mare parte din Romania se zbate in saracie. 

    Drula a stricat cuibul de corupti al sindicatului psd de la Metrou.

    Ati uitat?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb