Cătălin Predoiu: "Acuzaţiile privind nereguli din partea MAI în centralizarea voturilor sunt lipsite de fundament logic"

S.B.
Politică / 13 iunie

Cătălin Predoiu: "Acuzaţiile privind nereguli din partea MAI în centralizarea voturilor sunt lipsite de fundament logic"

Ministrul Cătălin Predoiu a precizat căcă Ministerul Afacerilor Interne nu are atribuţii de numărare a voturilor, menţionarea acestora în procesul verbal ori centralizare a opţiunilor electorale exprimate, informează news.ro.

"Reiterez faptul că Ministerul Afacerilor Interne, prin structurile sale de ordine publică, respectiv Poliţia şi Jandarmeria, are, potrivit legii, doar atribuţii de pază a locaţiilor: săli, birouri, etc.", a adăugat liberalul, care a mai spus că angajaţii MAI nu au nici atribuţia, nici dreptul să manevreze fizic buletinele de vot.

"Astfel, acuzaţiile privind posibile nereguli din partea MAI în centralizarea voturilor sunt lipsite de orice fundament logic şi legal. Ministerul Afacerilor Interne a desfăşurat şi desfăşoară misiuni în contextul scrutinului electoral cu imparţialitate şi respectând legea. Problemele de organizare apărute în proces sunt exclusiv în competenţa altor autorităţi, structurile MAI neavând pârghii legale pentru a interveni cu scopul soluţionării acestora", a afirmat Cătăiln Predoiu, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei pe care o conduce.

Partidul REPER cere demisia şefului AEP Toni Greblă, a întregii conduceri a Autorităţii Electorale permanente şi a ministrului de interne Cătălin Predoiu, care se fac vinovaţi de vicierea rezultatelor alegerilor din 9 iunie prin nereguli grave constatate de competitorii electorali, observatorii independenţi şi de către cetăţeni.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Ce mai vreti ma Politia si Jandarmia ne spune ca PSD, PNL si UDMR ne-au furat pe fata. Ba prostilornati fost furati

    1. A spus ca acuzatiile looserilor sunt lipsite de fundament logic. Daca vreti sa continuati cu scuzele ilogice pentru a va justifica pierderea alegerilor in fata sponsorilor vostri, puteti sa o faceti, afundandu-va in penibil. Ati pierdut pentru ca nu reprezentati nimic, nu pentru ca v-ar fi furat cineva. Data viitoare, incerati sa puneti in fata oameni cu ceva substanta.

    MAI ne spune pe fatq ca am fost furati la vot.

    S-a furat? Cine a furat? Nu noi! Noi n-am vazut nimic, n-am auzit nimic...iar daca am fi vazut sau auzit cate ceva, nu putem spune, pentru ca...ar fi incalcare de consemn si asta se pedepseste conform legilor in vigoare.

    Si uite asa, Alba-ca-zapada din fruntea MAI iar nu are nicio responsabilitate! 

    Ba Simioane si AUR voi ati auzit ce spune MAI? Ca PSD, PNL si UDMR ne-au furat de ne-au rupt.

    Exprimarea domnului Catalin Predoiu este asa cum vrea el in fara legi – plangerile privind anumite fraude legate de procesul de vot sau ori ce alceva legat de procesul de votare SE CERCETEAZA IN REM DE POLITIA COMPETENTA TERITORIAL DE LA LOCUL FAPTEI ca si ori ce alta infactiunie sesizata de cineva . Catalin Predoiu este COMPLICE LA GRUP DE CRIMA ORGANIZATA TRANSFRONTALIERA PENTRU UCIDEREA TATALUI MEU PRIN TRECERE FRAUDULOASA DE FRONTIERA DE STAT IN GRUP ORGANIZAT : VA ROG CERERTI DEMISIA MINISTRULUI DE INTERNE CATALIN PREDOIU SI A GUVERNULUI COMPLICE PRIN PRIM MINISTRUL IOAN MARCEL CIOLACU

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb