"Catalyst Worldwide": "România va deveni un Silicon Valley est-european"

Mihaela Dalar Stanca
Ziarul BURSA #Companii / 7 februarie 2013

"Catalyst Worldwide": "România va deveni un Silicon Valley est-european"

Piaţa de IT din ţara noastră devine din ce în ce mai interesantă pentru investitorii străini, aceştia văzând chiar oportunitatea dezvoltării unui Silicon Valley în miniatură (zonă din SUA unde sunt concentrate cele mai importante afaceri din tehnologie), chiar în Bucureşti. Ideea de a trans­forma Capitala în circa 10 ani într-un Silicon Valley european a intrat în atenţia unui antreprenor american cu experienţă pe piaţa tehnologiei mondiale, iar lansarea companiei sale - "Catalyst Worldwide" - în ţara noastră, este primul pas către acest obiectiv, crede Michael Koch, CEO-ul companiei.

Michael Koch, antreprenor de anvergură şi pionier al industriei de producţie digitală, a vorbit despre planurile sale în ţara noastră, ieri, în cadrul unei întâlniri cu presa: "Lansarea companiei Catalyst, Worldwide va transforma Româ­nia în cel mai important centru de dezvoltare digitală din Europa. Expertiza românească de vârf în tehnologii digitale obţine acces la clienţi internaţionali prin intermediul companiei noastre, care oferă şi dezvoltă soluţii software complete pentru companii. Talentul, resursele şi infrastructura sunt deja prezente aici, pentru a crea unul din cele mai importante centre de dezvoltare digitală din lume".

În realizarea planurilor companiei în ţara noastră, antreprenorul mizează pe legăturile Catalyst pe plan internaţional, firme din cadrul grupului având numeroase colaborări în sfera digitalului cu branduri de notorietate la nivel mondial, cum ar fi "P&G", "Visa", "Fed Ex", "Pepsi Co", "Mars", "Campbell's", "Nike", "AT&T" sau "Microsoft".

Catalyst Worldwide este un furnizor transcontinental de tehnologie care reuneşte cei mai buni specialişti în tehnologie pentru a satis­face cerinţele esenţiale de business ale directorilor de marketing de la companii din topul "Fortune 500" (top anual al celor mai mari companii publice, întocmit de publicaţia americană "Fortune").

Michael Koch a adăugat: "Am construit o echipă de nivel internaţional la Bucureşti şi vom continua să aducem alături de noi cele mai bune capabilităţi digitale, prin angajarea celor mai buni experţi din România. Vom recruta 250 de specialişti în următorii doi ani şi vom oferi un mediu de lucru în care echipele noastre vor dezvolta proiecte pentru cele mai mari branduri globale".

Koch are deja o echipă de circa 30 de angajaţi în Bucureşti, având ca obiectiv pentru acest an să ajungă la aproape 100 de angajaţi "Catalyst Worldwide".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb