Cele mai tari gadgeturi din România premiate la CERF 2007.

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 aprilie 2007

Cele mai tari gadgeturi din România premiate la CERF 2007.

Pentru oricine doreşte să afle tendinţele pieţei de IT&C şi soluţiile oferite de companiile din domeniu, există CERF-ul. Anul acesta, revista Stuff si Expotek işi propun să descopere care sunt gadgeturile care îi fac pe români să viseze.

Între 9 şi 13 martie, Stuff, prima revista de lifestyle digital din România, şi Expotek, organizatorul CERF, vor desfăşura în cadrul expoziţiei un concurs care îşi propune să afle care sunt preferinţele publicului în domeniul consumer technology. În cadrul concursului "Vote For Cool Gadgets", vizitatorii CERF 2007 vor avea şansa să voteze cele mai noi si incitante gadgeturi prezente in expozitie. În acest mod, atât expozanţii, cât şi participanţii vor afla care este cu adevarat percepţia consumatorului de tehnologie din România faţă de ofertele disponibile pe piaţă. Companiile mari expozante şi-au manifestat deja interesul de a lua parte la acest concurs iar organizatorii procesează deja un număr considerabil de cereri din toate domeniile: IT, telecomunicaţii, multimedia.

"Cititorii noştri pot vedea în Stuff, lună de lună, cele mai tari gadgeturi ale momentului şi cele mai noi tendinţe în materie de tehnologie. Este natural pentru noi să premiem noutatea şi performanţa, iar cel mai bun loc în care le putem găsi este CERF-ul.", precizează Dan Şerbănescu, redactor - sef al revistei Stuff. "Pentru noi, concursul reprezintă o indispensabilă interacţiune cu publicul şi şansa de a premia gadgeturile de top, preferate de cei care dau cu adevarat note pieţei: utilizatorii", mai adaugă Şerbănescu.

La rândul ei, Sorina Mureşan, director general Expotek, declara: "CERF-ul este forumul IT&C care te pregateşte pentru viitor. De 16 ani aducem în atenţia publicului cele mai bune şi complete produse şi servicii IT&C. Suntem încredinţaţi ca firmele expozante şi participanţii la eveniment vor găsi cele mai bune soluţii profesionale în decursul a 5 zile iar concursul organizat cu Stuff le va oferi şansa de a interacţiona cu percepţia pieţei".

Ca procedură, concursul "Vote for cool gadget" va lua în considerare gadgeturile pe care expozanţii le nominalizează ca fiind cele mai noi şi performante. Companiile se vor confrunta cu feed back-ul pieţei prin intermediul vizitatorilor la CERF, care vor avea şansa să voteze în fiecare zi a targului cele mai noi gadgeturi, cel mai tare stand, cea mai frumoasă prezenţă feminină şi să dea note organizării. În fiecare seară, echipa Stuff va procesa voturile, iar gadgeturile care vor obţine cele mai multe voturi vor fi anunţate pe data de 13 mai, la ora 12, la standul Stuff din pavilionul 13. De asemenea, echipa Stuff va oferi diverse premii participanţilor la concurs. Stuff şi Expotek pregătesc şi alte surprize, pe care publicul le va afla la CERF.

Stuff este prima revista de lifestyle digital din România, editat de trustul Business Media Group sub formă de licenţă internaţională a prestigioasei Stuff Magazine UK.

Business Media Group (BMG) este un grup independent de media fondat în 1995 cu doua divizii de publicaţii: Business Publishing (ce cuprinde săptămânalul în limba engleză Business Review, revista de afaceri Biz, BusinessWeek Romania - licenţa celei mai citite reviste de afaceri din lume, cel mai complet ghid al afacerilor, The Workbook şi revista de publicitate Campaign) şi Lifestyle Publishing (Stuff - licenţa revistei internaţionale de tehnologie Stuff Magazine, Cinemagia - singura revistă de cinema din România, Autocar - licenţa exclusivă a primului titlu auto din lume).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb