Centru de Management al Traficului de peste 5 milioane de euro, construit la Buzău

Ana Felea
Miscellanea / 23 iulie

Centru de Management al Traficului de peste 5 milioane de euro, construit la Buzău

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Buzău va avea un centru propriu de management al traficului. Anunţul a fost făcut chiar de directorul general Sorin Robu, imediat după semnarea contractului de proiectare şi execuţie.

"Astăzi, la sediul Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Buzău, reprezentată de dl. ing. Sorin Robu, s-a semnat, cu Asocierea CONCAS S.A. & ARCADIA MASTER DESIGN SOLUTIONS S.R.L., prin lider de asociere CONCAS S.A, Contractul de Proiectare (fazele Documentaţie Tehnică pentru obţinerea Autorizaţiei de Construire - D.T.A.C. + Proiectul tehnic de execuţie + Asistenţă Tehnică din partea Proiectantului - A.T.) şi execuţie "Centru de Management al Traficului pe Raza Administrativă a D.R.D.P. Buzău", anunţă Sorin Robu.

Obiectivele Centrului de Management al Traficului pe Raza Administrativă a D.R.D.P. Buzău vor fi gestionarea, dezvoltarea, administrarea şi exploatarea pe principii economice a elementelor infrastructurii rutiere de autostrăzi şi drumuri naţionale, pentru desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă a circulaţiei, de fluenţă şi continuitate.

"Centrul Local de Management al Traficului pe raza administrativă a judeţului Buzău urmează să deservească întreaga zonă administrativă a DRDP Buzău ca suport al Centrului Naţional de Management al Traficului, în managementul incidentelor rutiere cu optimizarea timpilor de detecţie şi intervenţie; în prevenirea incidentelor rutiere prin aducerea la cunostinţă în timp real, la nivelul utilizatorilor, a riscurilor existente datorate fenomenelor meteorologice sau apărute ca urmare a unor incidente rutiere; furnizare de date în timp real privind traficul rutier; servicii de informare /rezervare locuri de parcare şi furnizare de servicii tip ecall", anunţă directorul DRDP Buzău.

Centrul va fi construit pe un teren de pe Bulevardul Gării din municipiul Buzău, iar clădirea va avea subsol, parter şi cinci etaje. Proiectul are o valoare de peste 26 de milioane de lei. Durata de execuţie va fi de 28 de luni, din care şase luni va dura proiectarea, iar 22 de luni construcţia propriu-zisă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb