Cererea de produse electrice şi electronice a crescut cu 10% faţă de primele luni ale acestui an

C.B.
Miscellanea / 30 martie 2020

Aviva Vita, PR şi Marketing Manager în cadrul Vitacom Electronics

Aviva Vita, PR şi Marketing Manager în cadrul Vitacom Electronics

Încă de la declanşarea pandemiei COVID-19, Vitacom Electronics s-a asigurat că ia toate măsurile necesare atât pentru siguranţa angajaţilor, cât şi a clienţilor săi. Astfel, în prezent, doar 10% dintre angajaţi îşi mai desfăşoară activitatea la sediul companiei, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

În această perioadă, compania şi-a regândit activitatea, astfel încât să-şi protejeze angajaţii, inclusiv prin reducerea contactului social dintre aceştia. Vitacom Electronics a facilitat munca de la domiciliu, în măsura în care acest lucru a fost posibil, în funcţie de rolul fiecărui angajat în cadrul companiei. Astfel, de aproximativ două săptămâni, o bună parte dintre aceştia lucrează remote. Totodată, un procent semnificativ de angajaţi se află, la momentul actual, în concediu.

Aviva Vita, PR şi Marketing Manager în cadrul Vitacom Electronics, a declarat: "În acest context, în cadrul companiei am înlocuit întâlnirile fizice cu şedinţele pe aplicaţii precum Skype şi Zoom. De asemenea, utilizăm, în continuare, aplicaţiile interne pentru a lucra simultan pe proiecte. Acum, la Vitacom, începem fiecare zi cu un apel telefonic sau un apel pe Skype în care discutăm şi stabilim priorităţile pentru ziua respectivă, pe care, ulterior, le verificăm la diverse intervale de timp. În cazul acestei proceduri de lucru remote, consider că este foarte important follow-up-ul, astfel încât să ne desfăşurăm activitatea la fel ca înainte.

Este o situaţie delicată pentru noi toţi, dar ne bazăm pe profesionalismul angajaţilor noştri şi încercăm, printr-o bună comunicare, să coordonăm activitatea companiei, astfel încât calitatea muncii să nu fie afectată, iar productivitatea să se menţină în limitele posibile ale situaţiei cu care ne confruntăm."

În această perioadă, compania a înregistrat în magazinele fizice, vânzări comparabile cu cele din primele două luni ale anului. Vânzările online însă au cunoscut o creştere de 10% comparativ cu lunile ianuarie - februarie până în acest moment. O anumită scădere se observă la clienţii B2B, care fac aprovizionări cu o frecvenţă mai redusă decât în lunile anterioare, dar şi la vânzările pentru export, prin prisma situaţiei de criză din multe ţări europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb