CERONAV coordonează proiectul european DERIN

S.B.
Miscellanea / 5 februarie 2021

CERONAV coordonează proiectul european DERIN

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV se pregăteşte pentru coordonarea şi implementarea unui nou proiect finanţat din fonduri europene nerambursabile, derulat prin Programul Erasmus+. Proiectul intitulat DERIN Digital Education Readiness in Maritime and Inland Navigation, are o durată de 24 de luni şi un buget de 179.995 euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"În urma unui riguros process de evaluare, DERIN se numără printer cele cinci proiecte selectate pentru finanţare dintre cele treizeci de propuneri depuse. Proiectul a reunite un consorţiu alcătuit din 6 ţări partenere (România, Bulgaria, Croaţia, Olanda, Letonia şi Estonia) care vor avea o contribuţie semnificativă în optimizarea formării digitale şi a evaluării personalului din transportul naval, printr-un nivel crescut de competenţe digitale ale profesorilor. Întrucât partea teoretică a instruirii este aproape complet disponibilă în format digital, proiectul DERIN se va concentra asupra instruirii practice, pentru ca măcar un anumit procent din aceasta să fie mutat în mediul digital", a declarat Ovidiu Sorin Cupşa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Parteneriatul constă dintr-o şcoală VET, trei centre de formare maritimă şi pe căi navigabile interioare, pe cont propriu sau ca parte a unor universităţi tehnice maritime, o instituţie de învăţământ şi cercetare care operează la nivel mondial şi o instituţie de învăţământ superior.

În cadrul acestui proiect CERONAV va identifica oportunităţile de îmbunătăţire a capacităţilor instituţionale şi cooperarea transnaţională pe mai multe niveluri a instituţiilor VET, în vedereasuccesului educaţional şi recunoaşterii nivelului de calificare în interiorul şi peste graniţele naţionale, pentru a asigura accesul la instrumente şi tehnologii digitale pentru fiecare student sau formator.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb