CEx dezbate sesizarea proiectului de buget la Curtea Constituţională

L.I.
Politică / 23 decembrie 2019

CEx dezbate sesizarea proiectului de buget la Curtea Constituţională

Actualizare - Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat luni, după şedinţa conducerii partidului, că atât el, cât şi preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, vor sesiza Curtea Constituţională, referitor la neconstituţionalitatea adoptării bugetului de stat prin asumarea răspunderii Guvernului.

---

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte, luni, pentru dezbaterea sesizării de neconstituţionalitate a asumării răspunderii Guvernului pentru legea bugetului, informează News.ro.

Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu a afirmat, potrivit sursei menţionate, că atacarea legii bugetului, la Curtea Constituţională, va fi decisă în reuniunea Comitetului Executiv Naţional.

Conform sursei citate, Ciolacu a declarat: "În ceea ce priveşte o eventuală sesizare la Curte, e o decizie politică pe care doresc să o iau în cadrul partidului şi o să vorbesc cu colegii mei astăzi, să facem un Comitet Executiv în principal cu această temă în ziua de luni, deci în termenii constituţionali".

El a afirmat, potrivit DC News, că sesizarea este motivată de lipsa dezbaterii, în Parlament, a asumării răspunderii bugetului naţional, de către Guvernul Orban.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Pe pagina de Facebook a Epich Times este in direct deputatul liberal Florin Roman, cu privire la amendamentele pe legea bugetului și pe OUG 114.

    Frecție la picior de lemn. E pe modelul fa-te că lucrezi. Ciolacu nu face decât figurație. E un an ratat 2020. Va fi mai jale că guvernul psd. Werner speră că PSD să depună moțiune in ideea anticipatelor, ăștia nu vor depune nimic ptr. că mai au aproape 1 an de ciugulit până la alegerile din noiembrie. Nimeni nu se da jos de pe ciolan. Lui Orban ii convine, nu ar pleca nici el că de, e bine să-ți zică lumea șefu și să ciugulești și tu din grânarul țării.????

    1. nu poate fi demis guvernul ca e legea cu 1 an inainte de alegeri....tehnic se prea poate dar practic Orban nu cade :)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb