CFR AVERTIZEAZĂ: Accesul pietonal pe podul de cale ferată din Parcul Herăstrău, interzis

A.C.
Companii / 6 iulie 2017

Accesul pietonal pe podul de cale ferată din Parcul Herăstrău, interzis

CFR avertizează că accesul pietonal pe podul de cale ferată din Parcul Herăstrău este strict interzis, oamenii care ignoră panourile de avertizare a pericolului riscându-şi viaţa prin traversarea podului şi prin pătrunderea într-o zonă destinată doar activităţii feroviare, potrivit unui comunicat de presă.

Reprezentanţii CFR au transmis: "CFR trage un semnal de alărmă în ceea ce priveşte pericolul la care se expun oamenii care ignoră panourile de avertizare a pericolului, montate pe podul de cale ferată din Parcul Herăstrău, şi îşi riscă viaţa prin pătrunderea într-o zonă feroviară semnalizată conform legii, cu plăcuţe de avertizare Accesul interzis personelor neautorizate (Art. 1, legea 289/2005), Zonă de Siguranţă Feroviară, Atenţie, pericol de electrocutare!".

Potrivit comunicatului de presă, au fost luate măsuri pentru interzicerea accesului pietonal în zona podului, fiind închisă scara tehnologică cu bară metalică şi depozitând traverse de beton de o parte şi de alta a podului, pentru a evita, astfel producerea unor accident, însă oamenii traversează în continuare liniile de cale ferată, riscându-şi viaţa.

CFR mai spune că viteza de circulaţie a trenurilor pe pod este de 120 km/h, iar distanţa de frânare este de până la 1.200 de metri, fiind imposibilă evitarea producerii de accidente mortale.

Reprezentanţii companiei feroviare au precizat: "Obiectivul asigură doar infrastructura necesară traficului feroviar, fiind prevăzut conform legislaţiei cu scară tehnologică şi trotuar doar pentru accesul şi deplasarea personalului feroviar autorizat, care asigură revizia tehnică a lucrărilor de artă (pe şi sub pod) şi a liniei de cale ferată".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb