CFR Cluj, eliminare ruşinoasă din Liga Campionilor

O.D.
Sport / 14 iulie 2022

CFR Cluj, eliminare ruşinoasă din Liga Campionilor

Fotbalul românesc a mai bifat un moment penibil, acum la nivel de echipă de club. Campioana, CFR Cluj, a pierdut la lovituri de departajare în faţa armenilor de la Piunik Erevan.

După 90 de minute scorul a fost 1-1, au urmat prelungirile, 2-2, iar în final clujenii au pierdut la loviturile de departajare, 3-4. Petrila şi Camora au ratat pentru clujeni. În tur, la Erevan s-a terminat 0-0.

După meciul cu Piunik Erevan, Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, crede că este blestemat. El a spus că nu a câştigat nicodată la penaltiuri: "Sunt foarte trist în seara asta şi cred că şi băieţii sunt la fel! Sunt supărat pentru că dacă la 1-0 mă gândeam că se mai poate întâmpla ceva, când conduceam cu 2-1 şi cu penalti ratat de ei nu credeam că armenii vor reveni în joc. I-am ajutat şi noi, pentru că băieţii mei s-au retras prea devreme în apărare, dar rezultatul din seara asta dovedeşte că fotbalul e imprevizibil! Ziua de azi nu mi-a plăcut deloc, încă de dimineaţă, când am aflat că doi titulari s-au îmbolnăvit şi nu mai pot conta pe ei. Parcă s-au adunat prea multe, după Supercupă a venit şi meciul ăsta. Iar la loviturile de la 11 m parcă sunt blestemat! Nu am câştigat niciodată la penaltiuri!", a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj va juca în turul II preliminar din Conference League.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Probabil mai mult au sarbatorit decit s-au antrenat,mai ales dupa suturile trimise „dupa ciori„ a unor jucatori cu pretentii.

    1. Arbitrata corect,de un arbitru strain,aceasta ADUNATURA de zdrenteȚ,umflata cu pompa de arbitrii de casa ai patronului,sustinut politic de vestul tarii,cu un antrenor care inainte de un meci,indiferent cu cine joaca spune ca adversarii sunt mai buni si ca se teme de ei.Petrescu,un INFATUAT caruia nu ii mai ajungi nici cu prajina la nas,spunea odata ca s-a saturat cati bani castiga si ca cei care il critica ar face bine sa taca. Petrescule,nici Guardiola,Murinio sau Klopp nu se lauda desi tu pe langa ei,esti un limbric.Dupa Dudelange,acum v-a batut si o echipa de desculti cu un nume care se potriveste petrecaretilor care joaca la CFR,adica (PICNIC).Bravo mai fotbaliatorilor,sa va vedem ce puteti acum cnad s-a introdus si in fotbalul romanesc VAR. Sau va bazati ca la masa VAR or sa fie prietenii vostri.?

    Securiștii au tot dat lovitura în liga campionilor. Unirea Urziceni, Oțelul Galați și CFR Cluj au fost vehicule pentru tunuri financiare.

    De data asta echipa cotată la 30 milioane de euro a luat o bombiță în nas de la o gașcă de împiedicați, cotați la 2 milioane euro.

    CFR Cluj va intra în insolvență, iar mult hulitul jiji, oierul, va rămâne lumina fotbalului românesc, cel mai curat și singurul investitor real din fotbalul românesc. :) 

    Stiu ca va fi stearsa opinia mea caci adevarul "doare" dar e simplu : rezultatul a fost aranjat la pariuri, caci au pariat ieri foarte multi si castigul din calificarea ulterioara ar fi fost inferior celui obtinut ieri... Au "jucat" toti, inclusiv maseurul echipei...

    1. cat au castigat? 15-20 meleoane de euroi? io asa cred. sa-ti dau si un pont vezi cat e cota la retrogradarea cfr-ului si pune-ti averea la bataie ... all in

      Lasand gluma la o parte, mafia pariurilor nu se baga la UCL. "Gasca" UEFA e mult mai puternica. Vorbim de un "biznis" de miliarde de euro in care, daca sapi bine, gasesti si bani mai gri. Prietenii stiu de unde vin si pentru ce sunt. Subiectul Platini e un exemplu.

      Hai sa nu exageram, sa fim un pic rezonabili ; de pilda gandeste-te cati au pariat anul trecut pe retrogadarea lui Dinamo... Chestiuni nu total SF ...

      Altfel eu pot sa vin cu jde mii de exemple : pariul cu autogol in finala campionatului mondial ; mie mi-a placut un pariu de acum vreo 8-9 ani, undeva prin toamna o cota de vreo 500 la 1 pe gol marcat in Premier League de dincolo de centrul terenului ; urmarea ? S-au grabit ca tata Floarea la maritat, in prima etapa de dupa anuntarea pariului Xabi Alonso executa procedeul ...

      Cat despre CL, ma faci sa rad ... Doar fundasul lui Real Madrid Sergio Ramos a castigat din... primirea cartonaselor rosii cat altii nici nu viseaza... Sau gafele "nevinovate" ale portarilor... He, he, un pic de fler si atentie ai nevoie... 

      Rectific : gol marcat in Premier League pana la sfarsitul sezonului

      Era vorba de implicarea in UCL a mafiei pariurilor nu de gainarii gen Ramos ia rosu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb