CGS România - 90% dintre angajaţii care urmează programe interne de mentorat avansează în carieră

A.F.
Companii / 6 martie

CGS România - 90% dintre angajaţii care urmează programe interne de mentorat avansează în carieră

Computer Generated Solutions (CGS) România, centru de excelenţă şi liderul pieţei locale de business process outsourcing (BPO), îşi consolidează angajamentul faţă de dezvoltarea personalului său prin intermediul programelor de mentorat şi dezvoltare a carierei. Mai mult decât atât, iniţiativa pornită pe plan local încă din 2015 a fost deja extinsă şi către alte subsidiare al companiei, în Israel, Chile, India şi Statele Unite ale Americii, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Programul de mentorat, lansat în 2015 sub formă de program-pilot, nu este doar o iniţiativă formală, ci o experienţă autentică de învăţare reciprocă. Mentorii, colegi cu experienţă şi poveşti de succes în cadrul CGS România, devin ghizii inspiraţionali pentru mentees lor, oferindu-le un cadru deschis pentru a explora, înţelege şi creşte în carieră", a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Conform afirmaţiilor sale, an de an, programul de mentorat atrage un număr important de angajaţi în urma unui proces intern de înscriere şi selecţie, 90% dintre aceştia finalizând cursurile şi având posibilitatea de a promova în carieră. Mai mult de atât, programele de metorat pot fi desfăşurate chiar şi de către angajaţii care lucrează 100% remote.

Mentorii, în principal manageri cu experienţă în companie, investesc timp şi expertiză pentru a ghida şi inspira angajaţii mai tineri - mentees. Aceştia sunt persoane cu potenţial, fie că sunt la începutul carierei lor profesionale sau în căutarea unui impuls decisiv.

Programul depăşeşte graniţele unui simplu proces de mentorat. Este o comunitate în care se împărtăşesc idei, se deschid orizonturi şi se construieşte o reţea de încredere, în cadrul căreia mentees-ii pot apela oricând, chiar şi în afara acestui program, la cunoştinţele, resursele şi sfaturile mentorilor lor. Toate acestea duc nu doar la angajaţi mai bine pregătiţi profesional, ci şi o cultură organizaţională solidă şi coeziunea echipei.

Pe lângă expertiza mentorilor, programul oferă angajaţilor înscrişi în program acces la resurse valoroase - de la curricula internă personalizată şi până la articole şi studii recomandate de mentorii lor, creând astfel o platformă holistică de învăţare. Prin intermediul acestui program se creează legături profesionale, o reţea organică de cunoştinţe şi experienţă colectivă, care stă la baza unei echipe de management valoroase.

Programul nu numai că facilitează o conduită managerială unitară, dar promovează, de asemenea, abilităţile de gestionare a conflictelor şi promovează cultura companiei privind împărtăşirea informaţiilor. Această abordare strategică asigură nu doar coeziunea internă a echipei, ci şi capacitatea de a răspunde rapid la schimbările din piaţă, menţinând totodată o viziune solidă asupra obiectivelor organizaţionale. Astfel, programul nu se rezumă doar la o etapă temporară de mentorat, ci devine fundamentul unei evoluţii durabile şi a unei conduceri eficiente în cadrul companiei.

De altfel, şi studiile internaţionale arată importanţa programelor de mentorat, mai ales în companiile cu peste 100 de angajaţi. Astfel, conform statisticilor, cca. 23% dintre angajaţii care întră în astfel de programe vor avea şansa de a evolua mai rapid în carieră. De asemenea, 9 din 10 angajaţi care au un mentor se declară mai fericiţi la locul de muncă. Mai mult de atât, programele de acest tip reduc anxietatea şi cresc încrederea atât a mentorului, cât şi a mentee-ului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb