Chevrolet Euro Service este disponibil şi în România

Ziarul BURSA #Companii #Auto / 5 septembrie 2005

Chevrolet Euro Service, serviciu destinat posesorilor de automobile Chevrolet din peste 40 de state europene, este disponibil din luna septembrie şi în România, potrivit reprezentanţei General Motors (GM) România, importatorul Opel şi Chevrolet.

De la 1 septembrie, clienţii care vor achiziţiona un autoturism Chevrolet vor primi gratuit, pentru o perioadă de 36 de luni, serviciul Chevrolet Euro Service, beneficiind astfel de asistenţă tehnică rutieră, remorcare, maşină la schimb, transport la destinaţie, cazare la hotel, preluarea automobilului, procurarea pieselor de schimb, aranjamente bancare. În momentul achiziţionării autoturismului, un manual cu descrierea detaliată a condiţiilor acestui serviciu va fi oferit clientului. Chevrolet Euro Service garantează mobilitate pentru şoferul autoturismului, în cazul în care ar apărea o problemă tehnică, şi asigură gratuit ajutor 24 de ore din 24 în mai mult de 40 de ţări europene. Singura condiţie de îndeplinit de către client pentru a beneficia de acest serviciu este să efectueze lucrările de service prescrise la intervalele prevăzute de producător. Conform statisticilor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), în primele şapte luni ale anului în curs au fost vîndute pe piaţa românească 1.992 automobile Chevrolet.

General Motors şi-a propus să ocupe anul viitor primul loc pe piaţa auto românească, în clasa mini de import, cu modelul Chevrolet Spark, lansat oficial în luna iunie a anului în curs. GM Europe apreciază că în 2006 vor fi vîndute în România cîteva mii de automobile Chevrolet Spark, care reprezintă noua versiune a popularului model Daewoo Matiz. Vînzările pentru noul model vor demara în România abia în trimestrul IV 2004, din cauza disponibilităţii reduse, în condiţiile cererii mari pe pieţele europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb